Reklama

Reklama

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví. (Džany)

(více)

Recenze (53)

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Ten chlápek má charisma a sebevědomí. To se musí nechat. Velice často vyniká svým humorem a i nápady. Jeenže po několika (destíkách) videí mi začalo vadit opakování. Skutečně - narážka na kouřící domácí mazlíčky v několika posledních dílech? To už nemohl přijít s něčím novým? Nejde to brát seri=ozně, ale pokud máte depresi čí se ukousáváte nudou, je =3 naprosto perfekní volba. A jelikož je matematika neúprosná, tak (=3) = 3... ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Tenhle mladý týpek dělající si velmi často srandu ze svého údajného trpasličího vzrůstu prostě komentuje videa z netu. Často pro jejich velký počet shlédnutí na youtube, nebo prostě i něco, co nemá takovou popularitu, ale zaujalo přímo jeho. Ale nejsou to videa samotná, co vás zaujme. Je to Rayův komentář, který dokáže udělat i z nudného a z kontextu vytrženého videjka něco, čemu se vždy při vzpomínce zasmějete. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Ne, nebojím se dát Equals Three klidně čtyři hvězdy. Ono se totiž jedná o parádní formát s ideální délkou. Těch cca. 5 minut, kolik každý díl má, je totiž naprosto ideálních pro vyplnění jakkoliv krátké pauzy a zlepšení nálady. R.W.Johnson totiž nejen že vybírá hodně vtipné videa, on k nim hlavně přidává svůj svérázný komentář, který jednotlivé videa posouvá ještě o úroveň výš na žebříčku zábavy. Pokud tedy máte alespoň pět volných minut a chcete se minimálně usmát, Equals Three jsou skvělou volbou. I'm Ray William Johnson and I approve this message ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát a přiznám, že jsem na Raye taky kdysi koukal. Ale nikdy to nebylo kvůli skrčkovi, ale videím, která do svých videí dával. A s těma měl pramálo společnýho. Brzo jsem kanál přestal odebírat a to ze dvou důvodů. Tím prvním bylo, že už jsem na nová videa po vydání ani nekoukal. A když se ukázal druhej důvod, že RWJ předehnal Ryana Higu v počtu odběratelů, došlo mi i proč jsem na =3 vlastně koukat přestal. Protože Ray William Johnson je nevtipnej trpaslík parazitující na virálních videích a zvedající svoje views zvaním hromady celebrit. NigaHiga tohle nikdy nepotřeboval, jeho videa jsou stokrát vtipnější a nápaditý a za to musim proti týhle pitomosti hodit ČSFĎáckej shuriken. ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl poprvé Equals Three, hned jsem si vybavil Stahovák. Jaké překvapení to pak bylo, když se pořad Raye Williama Johnsona nedal ani náhodou srovnávat s českým kolegou. Totálně by ho totiž převálcoval. Každá epizoda nabízí tři internetová videa, která jsou už sama o sobě vtipná. Přidaný místy nekorektní humor Raye tomu dává ale ještě úplně jiný rozměr. A i když některé díly nepatří zrovna mezi ty úplně nejvtipnější, pořád si =3 udržuje kvalitní standard. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad se co do počtu odběru dostal na serveru Youtube. com v září roku 2013 na první místo. Odběratelů bylo tehdy 10 315 588. (ČSFD)

Reklama

Reklama