Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Ganka 

všechny recenze uživatele

Divím se, že má film tak nízké hodnocení. Podle mě to mělo všechno, co má romantické drama s thillerovými prvky mít - divoký sex, zapletku, peripetii i katarzi. To vše obohacené o perverzní sourozence a všetečnou manželku. Parádní děj spolu s démonickým krasavcem Josephem Fiennesem se postará o příjemnou podívanou. ()

Keytt 

všechny recenze uživatele

To že Adamova "sestra" bude mít ve všem prsty bylo jasné už od první chvíle co se objevila na scéně, což způsobilo ten slabší konec. Jinak Fiennes získal moje sympatie a tím tajemným pohledem si mě tak nějak dostal na svoji stranu, takže jsem celou dobu věřila, že je sice drsňák, ale ne vrah. Ačkoliv je to hodnocené jako průměr mě to příjemně překvapilo. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý pokus o thriller sa snaží navodiť určitú mrazivú atmosféru ale režisérovi sa to zúfalo nedarí. Joseph Fiennes tu má hrať akože psychopata ale jeho dejová línia nie je vôbec rozvinutá a je skrátka nedotiahnutá. Všetko navyše završené záverom bez akéhokoľvek rozuzlenia. Ale o dej tu koniec koncov ani nejde. Hlavným ťahom sú predsa erotické scény a tých si tu divák užije do sýtosti. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Stejně myslím, že je to nějaké divné. Potkat někoho na přechodu, říct mu jméno a hned "hup na to". No ale i to se někdy stává, že.... Je tam i trocha toho napětí, a ten sex je taky celkem v klidku. Ale jedna věc mě fakt štve! Když už to dělali na podlaze, na stole, ve stoje, venku atd., tak proč to taky nezkusili ve sprše?!? Sakra.... 5/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Heather Graham sice v tomto filmu vypadá jako naivní prosťáčka, která se nechá vtáhnout do ehm zajímavých hrátek (hlavně pro mužské oko), ale ty sexuální a některé dost zvrhlé scény si viditelně užívala a diváci společně s ní – no nejvíc samozřejmě Joseph Fiennes. Příběh samotný nám místy nabídne vcelku dobré atmosférické momenty, ale najde se tu i dost nudné „vaty“ okolo. Každopádně jsem se tady nechal inspirovat používáním stuhy…Bylo ale viditelné, že ač se tvůrci z toho snažili udělat nezapomenutelný thriller ve stylu Základní instinkt – tak nezapomenutelné tu jsou jenom ty erotické hrátky a svlečená Heather Graham. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno