Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Mě to baví velice. Všechny postavy se výborně doplňují, každá je něčím zajímavá a ani jedna epizoda nevypadá, že by byla vymyšlená stylem "tak o čem to bude tentokrát". Taky mě baví časté používání exteriérů a hlavně že to celé nevypadá jako sitcom a nedoplňuje to natočený smích. Mezi díly jsem si pustil epizodu z HIMYM a musím přiznat, že v porovnání s New Girl byl ten humor opravdu velice ubohý... Pokud vám sedne pilot, bude se vám líbit celý seriál. Jak jsem psal, mě to baví moc. "It's Jess!" ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na New Girl jsem začal koukat hlavně kvůli Zooey Deschanel a koukám na něj do teď. Ze začátku to byl docela boj, než jsem si zvykl na styl, kterým se seriál prezentoval a taky na to, že se rozjel vždy po deseti dílech(platí pro první a druhou řadu, třetí šlape na maximum už od prvního dílu). Navíc chvilku trvalo, než jsem se dostal hercům a jejich postavám pod kůži. A nakonec jsem rád, že jsem u New Girl vydržel, protože mě i přes slabší díly stále baví a dokážu si jí parádně vychutnat. Navíc jsou některé epizody a jejich zápletky hodně příjemně ujetý takže se příjemně odreaguji. Ze začátku táhla seriál Zooey, ale pak se karta obrátila projevil se komediální talent Jake M. Johnsona a Maxe Greenfielda. Nick a Schmidt jsou nejlepší postavy a skvěle fungují v kontrastu s ostatními. Dále se hodně povedly flashbacky, které ukazují, že potenciál tam stále je a je odkud brát. New Girl je hodně dobrý seriál, který si rád jednou za týden pustím. S05 - Velmi povedená řada, které se mě dost líbila. Pár slabších dílu je i zde, ale na druhou stranu se tu objeví sexy Megan Fox s Nasim Pedrad. Co se mě nejvíce líbilo, byl závěr řady, ze které ho jsem měl opravdu moc dobrý pocit. Pět let s postavy, jenž se někam posunuly a to jak to zobrazily se mě prostě moc líbilo a krásně to do seriálu patřilo. Velká spokojenost s pátou řadou. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První série mi stačila k tomu, abych si udělal představu o lidech v tomto sitcomu. Zooey Deschanel mi vzhledově silně přišla k chuti, ale až tady jsem opravdu poznal, jak ztřeštěná ona dokáže být. Nevnímám to špatně, ale zároveň si úplně nemyslím, že je to pro tenhle seriál kolikrát i dobře. A to i přesto, že na té ztřeštěnosti si vlastně zakládá. Pak má kolem sebe tři klučíky, kde každej je trošku jinej, všecky jsou fajn, ale žádnej se vysloveně nedostane pod kůži. A to je asi největší kámen úrazu. Člověk si tak nějak nedokáže udělat úsudek a nedokáže si na dané postavy zvyknout. A to mi přijde u sitcomu docela problém. A to nemluvím ani o tom, že jsem se v první sérii setkal s tím, že některé díly byly naprosto úžasné a jiné byly zase naprosto trapné. Další série určitě okusim, ale původní myšlenku seriálu vnímám jen proto, že v něm je Zooey Deschanel, která mě místy štve, ale zároveň jí obdivuju. Proč taky. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Zooey je krásná a trhlá, ale celý seriál je takový nemastný neslaný. Všechny dějové zvraty se už objevily v jiných (lepších) seriálech, postavy a jejich charaktery taky nejsou nijak extra nové, takže celkově jde o pohodový seriál, který když neuvidíte, nic závažného se nestane. Možná se v dalších sériích stane něco originálního a opravdu vtipného, ale nemám chuť vidět víc jak 1. sérii. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po čtyřech sériích] Tak moc by Holka chtěla přebrat žezlo po vyšeptalém a odcházejícím HIMYM. Ale Zooey není novátorská ani v úvodních epizodách - nebudeme si nic nalhávat, sitcom je z 95 % o její postavě. Jenom odškrtáváte sitcomová klišé - to očividné, za jak dlouho se protagonisté ústřední party začnou párovat, vám neprozradím (ale čtěte mezi řádky). Na jakoukoliv narativní originalitu se rezignuje od počátku ale to hlavní - chemie přátel je těžko uvěřitelná, stereotypní, nevtipná a velmi slabá. Alespoň, že pár známých obličejů Zooey dotáhla z vyšší ligy či okolních seriálů, ale na druhou stranu o to více právě tato osvěžující camea vyčnívají nad nevýraznou partou. Nedokáži si vybavit jedinou epizodu, která by se z těch 94 jakkoliv zaryla do paměti. Jako příloha k všednodenní večeři možná seriál sedne a není problém ho dokoukat, ale neměli bychom mít trochu vyšší ambice? 50 % ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)

Související novinky

Reklama

Reklama