Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda Sheltonová zdědila po matce, která byla vyhlášenou kuchařkou, věhlasnou stylovou restauraci Jižní kříž. Na rozdíl od ní však není obdařena kuchařským talentem, a tak přes veškerou její snahu klesá prestiž, kterou si podnik udržoval už od počátku 70. let, a pomalu se dostává do potíží. Navíc majitel domu zvýšil nájem a obchody nejdou tak dobře, jak by měly. Naštěstí i Amanda má anděla strážného. Jednoho dne se k ní přitočí na tržnici neznámý muž a vnutí jí koš s kraby. V kuchyni jeden z krabů uteče, ukryje se v polici a probudí své magické kouzlo. Mimo jiné způsobí, že se Amanda zamiluje na první pohled do pohledného, sebevědomého manažera Toma Bartletta, který pracuje pro společnost Jonathana Bendila a chystá se v nedalekém obchodním komplexu slavnostně otevřít další čtyřhvězdičkovou restauraci... (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Nenáročná, okouzlující blbůstka, od které nesmí člověk naprosto nic očekávat. Stačí vypnout a sledovat, jak Sarah s pomocí snad kouzelného kraba blíže nevysvětleného původu a snad kouzelných náušnic po mamince vaří skvělá jídla a také jak najde muže svého srdce. Vysloveně jsem si ten film užil... :) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ale až také zlé to nebolo. Scenár, hoci práve najoriginálnejší a najlepší nie je, občas vychrli nejaký ten dobrý dialóg či vtip. Hlavne dialóg medzi Sarah Michelle Gellar a Seanom Patrickom Flanerym o tom, ako často myslia muži na sex je dobrý a vtipný. A tu musím vyzdvihnúť, že obaja hlavní predstavitelia hrajú úžasne. Z oboch neidú spustiť oči (zo Sarah dupľom!). ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak co jen s tím? Nebýt tam ty rádoby cool fantasy prvky, které tento snímek srážejí by se jednalo o nadprůměrnou romantickou komedii. A že vtipných momentů se najde víc než dost. SMG hraje dobře, ale stejně jí radši než s vařečkou uvidím s dřevěným kolíkem v ruce. Amanda Peet ve své nejotravnější roli vůbec. Vypustit jí a fantasy prvky, upravit trochu scénář bylo by to skvělé. Takhle bohužel. Řekl bych trochu promrhaná příležitost na dobrý film. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Rok 1999 byl pro Sarah v její kariéře klidně i ten vůbec nejdůležitější, její Buffy opustila střední školu a seriál se měl vydat jiným směrem, k tomu navíc Joss Whedon ukecal Davida Boreanaze, aby mateřeský seriál opustil a vydal po vlastní ose, od téhle chvíle celá Buffy dostala jiný směr. Navíc se jedná o její nejpoveděnější rok co do filmové tvorby. Velmi nebezpečné známosti ukázaly, že ani nemusí být obarveno na blond a Sarah je vynikající. Dalším filmem tohoto roku je právě romantická komedie Neodolatelná. Tvůrci si všimli, že jde o opravdu moc pěknou ženu, a tak okusit s ní pole červené knihovny se zdál jako logický krok. Ano, moc dobře se na nic dívá a mně ten její osobitý styl herectví hodně baví. Pořád svobodná Sarah si i vedle "mladého Indiho" nese celý film na svých kvalitách, její protějšek mi přijde nudný neoriginální a vzájemná chemie mezi nimi je maximálně vlažná. Což aspoň trošku vynahrazuje její kuchařský kolega, ale zkrátka celý romantický prvek tímhle vztahem nahradit nejde, a tak jsou jeho nedostatky pořád velké. Fantastické prvky sice několikrát okoření děj, ale spíše mi vadí a filmu ubírají na takové přirozenosti, současně se ale postarají o jediné trošku zábavnější momenty. Leč to vrchovatě potvrzuje kvality televizní produkce, jako kulisu právě třeba při vaření ideální. 45% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Původně se měl film jmenovat „Vanilla Fog“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama