Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

pm 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ve zvyku hodnotit seriály, které jsem neviděla celé, po 8. dílu "Pohřešovaného" vím, že níž jít rozhodně nemůžu, tedy za předpokladu, že 10. epizoda děj skutečně uzavře. (Jasně, že neuzavřela, jasně, že se to rozplizne do další série. Dobře mi tak. 18.5.) Že je Missing béčková záležitost? Nechápu, proč by na podobnou oddechovku měl někdo dát víc peněz. Nevadí mi čitelnost postav ani předvídatelný děj, které k tomu patří. Líbí se mi, když ruské a italské postavy mluví vlastním jazykem, není to samozřejmost. Žánr, který nevyhledávám, ale taky potřebuji občas vyčistit hlavu, asi proto se celkem bavím. A vlastně jsem ráda, že to s Paulem a agentem Zero je tak, jak jsem předpokládala. Mám už jen dvě otázky, z nichž jedna je, kdo zemře další. Jediná má připomínka se týká Karla Rodena: je na čase, aby změnil kadeřníka. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen kopie 96hodin, změna jen že je to seriál, hraje tam ženská a hledá svýho syna a jen agentka. Ale je to všechno tak blbý,špatný až trapný. Herecký výkon hl.představitelky je otřesný, kdo sakra tohle muže vymyslet? U mě po 2dílech konec,dál to nechci ani vidět. Jediný plus:natáčení v Praze a Roden. 3/10 víc ani prd ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Když si potřebujete vymýt mozek a né koukat na něco smysluplného, tak tento seriál poslouží. Dá se v kuse odsmažit tři díly, pak pauzička třeba na jídlo, a další tři díly. Jakmile ale začnete u toho přemýšlet, je zle. Já si to stáhnul kvůli českým hercům, a lámal jsem si hlavu, kdy už se přestanem v holyvůdu prostituovat v rolích různých Oxán a Ivánů??? (Teda ne že by mi v případě Voříškový ta prostituce nějak vadila, to nemůžu říct.) A Karel Dobrý je fakt dobrý. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Bože, ty herecké výkony Voříškové jsou fakt hrozné. Tohle je skvělý důkaz toho, jak skvělé herecké obsazení (Roden, Bean) dokáže zničit jedna slabá osobnost. A to není vše. Už, když Paul zemřel, tak mi bylo jasné, co se ve skutečnosti stalo. Napětí nulové, příběh jako z každé druhé kriminálky a Vořísková společně s Eversmanem naprosto zničili i ty jediné dobré části. Hvězda za Beana a Rodena. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Ano, je to chvílemi tak křečovité, až je to trapné, a kýčovité, až je to směšné, ale celkově to má spád a je to prostě příjemný přímočarý KONEČNÝ (aspoň to tak zatím vypadá) seriál. Velmi oceňuju některé detaily, zejména, řekněme, zobrazení života agenta (nebo třeba diplomata atd.), který se pohybuje v takovém magickém n-úhelníku zájmů agentury, pro ktrerou pracuje, svých vlastních - kariérních, ochrany soukromí a rodiny, závazků vůči informátorům a partnerům a X dalších. Navíc prostě musím přidat za natáčení, a nejen natáčení, ale i odehrávání se v Praze a ČR...a že toho tam z Prahy bylo fakt dost... No a samozřejmě taky musím přidat za Terezku Voříškovou...která sice trochu přehrávala - což zamrzí, protože to není jejím zvykem - ale stejně, rád se na ni koukám a přeju jí úspěch...:-P ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Část seriálu se natáčela v České Republice v Barrandovských studiích v Praze, také ale například na novogotickém zámku Sychrov, který se nachází nedaleko Turnova v Libereckém kraji. Scény, ve kterých se děj odehrává v italském městě Ravello, byly natáčeny v Chorvatsku ve městě Hvar. Část 9. dílu odehrávající se v Bulharsku se natáčela v severočeském Duchcově. (slatkac)
  • Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze. (Frki16)

Reklama

Reklama