Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Pro mě je tato komedie trochu výjimečnější než ostatní, jelikož zde absolutně převládal můj smích nad nevěřícním kroucením hlavou! ... Gagy opravdu pobaví a při vypnutym mozku jde o parádní výsledek! :-D ... "Jsou tady. Policajti. Chevrolet. Je za náma. Zatracený zmetci. Jeden blbej útěk z vězení a už jdou po tobě!" ... "Radši se nechám pokropit samopalem, než abych se vrátil do toho domu!" ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o tom, jak se dva kámoši snaží třetího uchránit od nevhodné ženské. Několi situací je v tom povedených, takže se to dá vydržet. Amanda Peet byla v roce 2001 pohledná ženská a docela jí ta role sedla, první role, kde nehraje takovou tu svou obvyklou popelivou "slípku". Jinak jsem měl pocit, že už jsem něco podobného asi stokrát viděl, takže jen taktak...60% ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale já už dost dlouho neviděl větší bláznivinu. Jeptišky, které mají v kostele posilovnu, únos, trenér v podání R. Lee Ermeyho… Zkrátka a dobře, mohl bych si vymyslet další důvody, které bych si i já následně mohl vyvrátit, tak jen napíšu, že u tohohle jsem se fakt zasmál. A Amanda Peet spolu s Amandou Detmer… zatraceně sexy kombinace! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// mohl bych říct, že herecké kreace zůčastněných -nebýt herců jedná se o podprůměrný film/// Jéžiši, tak tohle byla šílená střeštěnost. Dost často velice trapná, občas však i zábavná. Ke konci jsem byl zvědavej jak to celé dopadne/// Celkem 53%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto gigantickej mega ultra masakr, rezba zacne prakticky od prvni minuty a skonci az se zaverecnejma titulkama. Pribeh je sice desna volovina, ale Zahn a Black jsou tak neskutecne paradne vymleta dvojka a oba si nijak neprekazi, naopak se skvele doplnujou, ze celej film tahnou fakt v paradnim tempu. Navic je tu furt cemu se smat, jeden brutalni vtip stiha druhej a za zminku taky jiste stoji opravdu pekelna zenska Amanda Peet a magor Lee Ermey. Fakt nevim, co bych filmu vytknul, dokonale jsem se bavil od zacatku do konce. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama