Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

tron 

všechny recenze uživatele

„Preboha, ty sa kúpeš s guľovnicou?“ – „Kačičku som stratila.“ Neubehne ani šestnásť minút a už je tu Patrick Stewart s fúzmi, Christopher Lambert je zmlátený ako predposledné prašivé psisko v dedine, krčmár z DESPERADA skončí s guľkou medzi očami, dievčatko sa stane svedkom popravy svojich rodičov a niekomu ďalšiemu je (síce omylom, ale aj tak) amputovaný jazyk... tvorcovia príjemne béčkarsky ladených PIŠTOĽNÍKOV sa veru s nikým a ničím nezdržujú. A potom sa to rozbehne: džungľa, hady, zbrojné sklady, helikoptéry, naháňačky, prestrelky, ručné bitky, bozkávanie sa dvoch driemucich chlapov, vodopád, jedenie chrobákov, buddy komédia... Scenár: Stephen Sommers. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze to brutalne zhorelo v kinach, su tu niektore pekne sceny - jedenie chrobakov - ja by som si ich aj oprazil, sklady, helikoptery, dzungla, hady ....... jo a dvaja chlapi sa bozkavali, uz chapem tie mnohe 4 spunty - ba poniektori dali aj 5. Dialogy mali hlavu, miestami dokonca aj patu , stale vsak prepadak se vsim vsudy : 6 % ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svižné, akční, zábavné. Tři podstaty kvalitního akčního filmu, kterým Pistolníci bezesporu jsou. Sice dávám tři hvězdičky, ale musím říct, že dvojka Lambert - Van Peebles rozhodně řádila, ať už dialogy nebo akcí. A jak to tak bývá tak ani nepřítel není od kvality daleko. Denis Leary, můj oblíbenec se rozhodně neztratí, a díky ní vznikla možná řekl bych trošku pozapomenutá výprava za 400 miliony dolarů na palubě lidi, která určitě nenudí a na hodinu a půl příjemně pobaví. Škoda, že takové filmy už dneska tolik k vidění nejsou. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Skvělá chemie mezi oběma Gunmeny, vtipné hlášky, záporák super "kvalit" Leary. Béčkovitý scénář kupodivu vůbec nevadí, protože si na nic hlubšího nehraje ( odpovědný je za něj režisér Mumií ). Ani nevím, co bych vytknul. Jedna věc tu je, ale ta nesouvisí přímo s filmem. Z formátu 2,35:1 "vyseknout" brutální 4:3 to je zločin hrubého zrna. Proto mám k Vapetu vzhledem k tomuto ambivalentní pocit. P.S. DaViDe'82 : děkuji za skvělý koment, který mě velmi příjemně "donutil" zvednout o jedno hodnocení. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film. Co taky čekat od slabého režiséra Derana Sarafian, že. Nutno však dodat, že tentokrát dostal k dispozici naprosto pitomý scénář nedávající smysl. A podle toho to vypadá. Jednotlivé scény na sebe téměř nenavazují, o nějaké zajímavé zápletce nemůže být řeč a všeho všudy se tu vyskytují asi jen dvě povedené scény a pár gagů, které jsou tak blbé, že se prostě nedá se jim nezasmát. Lambert s Peeblesem se po celou dobu tváří neskutečně trapně. A asi je to tím, že jim až na place došlo, v čem to vlastně hrají. Jednoduše hráli v kravině. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama