Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

juta 

všechny recenze uživatele

Podhodnocená bláznivá komedie. U hodně scének jsem se dost zasmál, takže to žádný velký průšvih není. Jen je tu chvílema dost přehnané chování hlavních postav a to jejich neustálé pošťuchování po čase přestane bavit a začne trochu vadit, ale díky tomu, že se tu najdou vtipné momenty, tak se na to dá dívat. :D ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Unikátní blbost. 😀 Poznámka: Zcela vypněte mozek, a nic v tom nehledejte. Šílené scény v sirotčinci, a vlastně i za ním. Ty tři jsou naprostý idioti a cvoci. Některé scény jsou nereálné, a občas i trapné. Poznámka: Český dabing je příšerný, což je škoda. Poznámka: Tolik facek jsem ve filmu nikdy neviděl. 😀 Hvězdiček 3 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film s humorom, ktory prestal byt zabavny uz strasne davno, ale napriek tomu ma fascinovala snaha vsetkych zucastnenych ako sa ho snazia ozivit a nemal som najmensi problem dopozerat film do konca. A keby v ustrednej trojke nebol len jeden skutocne zabavny komik (Will Sasso), tak to mohla byt aj zabavna komedia. 5/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno