Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film s humorom, ktory prestal byt zabavny uz strasne davno, ale napriek tomu ma fascinovala snaha vsetkych zucastnenych ako sa ho snazia ozivit a nemal som najmensi problem dopozerat film do konca. A keby v ustrednej trojke nebol len jeden skutocne zabavny komik (Will Sasso), tak to mohla byt aj zabavna komedia. 5/10. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Farelly Brothers " patří mezi mé NEJ režiséry, tedy aspoň co se komedií týče. Sice toto dílo nepatří mezi jejich TOP komedie, ale na druhou stranu špatný to také úplně není. V dětsví jsem sledoval původní seriál " Three Stooges " a tak mohu porovnávat. Nedovedl jsem si představit, jak by mohla tato groteska fungovat v dnešním době, ale ono se to Farrelům docela povedlo. Je pravda, že je to hodně jednoduchý humor, herecké výkony jsou spíš podprůměrné, ale na druhou stranu je tam hodně dobrých gagů, kterým se divák zasměje. PS: Kdo nesnáší grotesky a humor bratrů Farrellů, tak ať na to radči nekouká, byla by to pro ně nejspíš ztráta času. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Three Stooges jistě patří k základním kamenům americké kultury, vždyť na ně najdete odkazy téměř všude, např. V Číslu 5,. MASHi a dokonce i Star Treku (ENT). Byli to Three Stooges, kteří zparodovali Hitlera ještě před Chaplinovým Diktátorem v dobách hlubokého izolacionalismu. K nám se dostaly tyhle scénky hned po revoluci a běžely na OK3 po názvem Byli tři. Asi proto je moje hodnocení ovlivněné hlubokou nostalgií. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama