Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetla. Co se týče filmu, tak povedený podle mě není. Je to nemastné neslané nezáživné a nezajímavé. Nevím nakolik je to samotným příběhem a nakolik nepovedeným scénářem. Z hlavních postav mi nebyl sympatický nikdo, mohl to být i záměr ale pochybuju o tom. Postavy byly charakterizovány jen několika málo znaky a působilo to naivně lacině a nereálně. Nechápu že se Cooper a Lawrence upsali k tomuhle veledílu, oba je mám za dobré herce ale tady to stejně nefungovalo. Chtěla jsem dát původně dvě hvězdičky, nevím pořádně za co by byla ta druhá a po tom klišé nudném a silně umělohmotném závěru (a vůbec celé druhé polovině) SPOILER ve stylu hurá sláva to je náš kladný hrdina mě vážně přešla chuť. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Miluju kombinaci Bradleyho a Jennifer, takže moje srdce zaplesalo, že spolu natočili další film. Bohužel ta chemie, co tak fungovala v Terapii láskou, ta uvěřitelnost a opravdovost tady bohužel nefungovala vůbec a při milostnejch scénách měl člověk pocit, že je to samotným hercům trapný. Ono taky předstírat na kameru sex se svým dobrým kamarádem musí bejt fakt síla a možná už to nebude fungovat nikdy, protože se ty dva prostě moc znaj a vy víte že se znaj. Ne že by se Bradley nesnažil, jeho charisma funguje a Jennifer je sexy, oba dva jsou výborný herci, ale prostě ne. Hlavně samotnej příběh byl tak špatně podanej, některý postavy fakt zbytečný a nesympatický, rádoby drama, který ale moc napětí nevyvolává a máte pocit že vás tvůrci nutí, abyste něco cítili, ale vy fakt nechcete. Prostě celý to bylo takový chladný jako ta krásná příroda kolem nich . Abych to zase nestrhala úplně, dalo se na to koukat,ale ten závěr tomu taky moc nepomoh, ani mně to nedojalo. Slabý 3* a to fakt ze starý známosti. ()

Reklama

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a velmi špatně zahraná - ústřední duo je na odstřel - trapárna, která se tváří jako super drama, ale je to akorát voser. Kouknul jsem se na to, protože v komparzu dřevorubců hrál můj otec. Kdyby ho ti kokoti dali do pořádnýho záběru, udělali by líp. Na Jennifer a Bradleyho se koukat nedalo. Brr! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se snímku bál a mám pocit, že to bylo oprávněné. První záběry na nádhernou krajinu mě dostaly, to zase ne že ne. Carolina je prostě božská a lesy jsou úchvatné. Jenže příběh, ač je jak chce dramatický, mi přišel křečovitý a nudný, se zaměřením pouze na herce a jejich výkony, které doslova křičí, že někdo chce Oscara. Ne, děkuji. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Zůzo... Vyser se na tu americkou vatičku a drž se toho co umíš nejlíp. Jo. Já vím že se ti to určitě líbí a že doufáš, že ti Bradley a ta coura z hunger games pomůžou k další sošce, ale stojí to za to? Sama dobře víš, že to není uplně tvoje parketa a směr kterým máš jít si už předvedla ve své dřívější tvorbě, tak proč se jí nedržíš? Vždyť vy dánové máte takovej dar od boha na ty filmy a snažíte se akorát přibližovat zkurvenýmu hollywoodu, ve kterém se akorát zaseknete.... Nemám pravdu Zuzi? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)
  • Natáčení probíhalo i v České republice, především v exteriérových lokacích mimo Prahu, na kterých vyrostly například dekorace dřevorubeckého tábora, amerického městečka a nádraží. Konkrétně se štáb podíval například do Nižboru na Berounsku. [Zdroj: iDNES.cz] (smeejay)

Reklama

Reklama