Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (620)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuji akčňák. Všeho akorát, žádná pompéznost, ale čistokrevná akce a ještě k tomu super akce, skvělá dvojka, no nemějte je rádi, když se třeba muchlujou v písku. Sice neradi, každý hrál za jinou ligu, ale co, nakonec to dali dohromady a zachránili celý svět. Přežili všechny přestřelky, to se hned tak nevidí, jen sem tam nějaké škrábnutí, až jsem přemýšlela o zařazení do sci fi žánru. Za mě je to pravé ořechové. Bobby a Marcus byli prostě prima kluci a to si zaslouží vyšší ohodnocení. Jen škoda těch autíček, ale ta jízda stála za to. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Blake Masters / Predloha: 2 Guns - Steven Grant | Hudba: Clinton Shorter | Produkcia: Marc Platt, Norton Herrick, Randall Emmett, George Furla, Ross Richie, Andrew Cosby | Distribúcia: Universal Pictures (US), Entertainment One (Canada, UK), Forsight Unlimited (International), TriStar Pictures | Štúdio: Emmett/Furla Films, Marc Platt Productions, Boom! Studios | Rozpočet: 61 miliónov $ | Tržby: 131,940,411 $ || Oddychovka na úrovni. Washington i Wahlberg si to naplno užívajú, a i keď je to príbeh na jedno videnie, zábava je to i tak ľahko nadpriemerná. Je treba ale uznať, že sme Kurmákura videli už aj v lepšej forme, možno preto tie vysoké očakávania všeobecne, a ľahké sklamanie. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Chlapcom išlo o život, ale úsmev a srandičky ich po celý čas neopustili ... no a to sa nedá brať vážne. A ak tento film neberiete vážne, tak si ho aj užijete. Bolo to svižné a herci boli dobrí ... teda až na Paulu, ale tá zase dvakrát zhodila zvršky, a to sa mužským užívateľom možno rátalo. Taká veselá - nie moc vážna - štvorhviezda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ máte chuť na podobný typ filmu, ani niet čo lepšie vybrať. 3 hviezdy sú asi málo, ale ide len o 2 zbrane, tak to zase nepreháňajme. Osobne sa mi páčil nepredvídateľný scenár, ktorý je extrémne antisystémový a ak by nešlo o čistú zábavu, tak byť predstaviteľom CIA či jú es nejvy, podám na Hollywood žalobu. Ale aj tak nedoporučujem sledovať tým najfanatickejším obdivovateľom USA a ich inštitúcií, ktorých kroky ovplyvňujú celý svet. Hlášky fungujú, ale mohlo ich byť ešte viac. Scenár tiež funguje, ale v závere sa už moc kombinuje. Show si kradne Paxton, ale zase je ho menej než by sa patrilo. Takže 70% P.S.: Ten spoileroidný plagát nechápem, pred filmom sa naňho nepozerajte, ak to je možné... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Akční komedie prakticky se vším všudy co od ní očekáváte. Marky Markovi to s Denzelem svědčí a já jsem se celkem nasmál. Samozřejmě musíte brát film s rezerervou. Ale pokud jsi chcete odpočinout a moc nepřemýšlet a k tomu se pobavit tak je toto správná volba. Trošku jsem se bál islandského režiséra, ale zvládnul to na dvojku. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Při druhé "ruské ruletě" si můžeme všimnout různé polohy nábojů na stole při vyndavání z bubínku a následných scénách, kde jsou jinak uspořádány a umístěny. (Shadowrat)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama