Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal najradsej zo vsetkych serii Zandarov prave tuto cast, pretoze ako jedina zo serie mala v sebe zaner sci-fi, co u mna postupilo na 1. miesto. Dnes, teda po viac nez 20-tich rokoch, sa na to s usmevom a s nostalgiou pozeram a uplne chapem aj tie najnizsie hodnotenia, ale ja nemozem ist na menej, ako 4*. Nadalej ma najviac pobavil Louis De Funes a hlas Frantiska Filipovskeho a ziadny iny dabing ho nedokaze lepsie nahradit... 27.08.2010 _______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Maurice Risch - (Beaupied - Poupě) +++ Jean-Pierre Rambal - (Taupin) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Henri Génès - (Majitel hospůdky) +++ Hudba: Raymond Lefévre +++ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto snáď najlepší diel celej série, i keď má veľkých konkurentov. Neuveriteľné množstvo skvelých hlášok a vtipov a brilantný dabing. Tento film som videl snáď už 15x a budem ho asi ešte raz toľko vidieť. Mal som ho rád hlavne v deväťdesiatych rokoch, kedy som ešte nemal ani počítač a upršané dni som trávil pred televízorom. Opäť tu prichádza neochvejný policajný dôstojník Cruchot a je pripravený k boju s mimozemšťanmi. Možno je to najextravagantnejší diel celej série, ale práve tento nápad dodal filmu zaujímavosť a množstvo zábavných momentov. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Celý tenhle díl je naprosto šílený, ale já ho mám rád. Jsou v něm zase legendární scény a hlášky. Příběh trochu skřípe a občas se objeví nějaká trapnost, ale vždyť je to jen komedie. P.S. V prvních čtyřech dílech byli Chruchotovi a Gerberovi podřízení takové plnohodnotné postavy (např. Fougasse), v posledních dvou dílech je toto pozměněné mužstvo jen nudným křovím, Funés a Galabru to celé táhnou sami. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Navázání na původní tetralogii po 10 letech bez znatelného švu. Cholerický Ludovík osloven jako kontaktní osoba setkání civilizací: -"Usnadněte nám náš úkol a budeme přáteli". -"Jděte se vyspat z tý opice, jo !" Scénáristický kousek, dramaticky zvládající replikaci postav. Zvuk plechu jako rozlišovací prvek. Trochu nastavovaný příběh, snažící se komicky dovytěžit prostředí kláštera a pláže, bohužel bez Fugase. Productplacementový úvod o vtíravosti reklamy: "Já že dělám reklamu ? (No co ?) Záruka na stáří". Slabší 4* ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Lietajúce taniere, ktoré vidíme vo filme, sú skutočné taniere vyrobené spoločnosťou MATRA (Mécanique Aviation Traction). Je to francúzska spoločnosť, ktorá existovala od roku 1941 do roku 2003. Špecializovala sa na široké spektrum činností, najmä v letectve. (Arsenal83)
  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama