Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

NICOX 

všechny recenze uživatele

Děj je hodně předvídatelnej. Ale jako oddechovka to neni špatný. Prakticky veškerý záběry týkající se surfování (pod hladinou, na hladině, na prkně, vlny..) jsou dost povedený. Akorát ten název Osudové léto mi příjde hrozně přehnanej, protože člověk čeká, že se stane něco opravdu neuvěřitelně zásádního.. Aspoň na mě to tak působí. 65 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +krásné na pohled (je fakt na co koukat), slušný soundtrack, Matthew Davis je sympaťák v každém směru -po druhém zhlédnutí mohu potvrdit, že zábavné je to jen jednou/// Film o snu s příměsí dobrodružství, krásné romantiky a v poslední třetině solidního dramatu. Tak trošku tři věci v jednom. Tu prostřední část bych si mohl pouštět pořád dokola. IMHO Kate, Michelle a Mika v jednom filmu je taky tak trochu sen :-)/// Celkem 75%/// ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. If I Could Fall In Love - Lenny Kravitz [4:22] ,2. Rockstar - N.E.R.D. [3:49] ,3. Party Hard - Beenie Man [3:59] ,4. Cruel Summer - Blestination [5:12] ,5. Big Love - Chicken [3:47] ,6. Daybreaker - Beth Orton [3:54] ,7. Everybody Got Their Something - Nikka Costa [4:21] ,8. Front 2 Back - Playgroup [3:52] ,9. And Be Loved - Damian Marley [3:01] ,10. Destiny - Zero 7 [5:39] ,11. Firesuite - The Doves [4:36,] ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Holky v bikinách. Holky ve šortkách. Holky makající v hotelu. Holky na surfu. Trošku moc monotoní film o přátelství, lásce a splněném snu. Dá se na to koukat. Mladá Kate Bosworth je sexy a celé je to docela profesionálně odvedené (kromě scénáře). Film na jedno skouknutí (kromě tedy fanoušku hlavní star). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Takový romantický hloupý teenagerský film, kterému bych dal tak leda dvě hvězdy za docela pěkný holky a moře s plážema, ale taky se na to dá pohlížet jako na sportovní film o surfování a tady mne ty profi záběry tak uchvátili, že přidám další dvě za to. Nejlepší filmové záběry surfování , které jsem kdy v celovečerním filmu viděl. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama