Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (333)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl štěstí, že jsem neviděl originál. Já totiž měl tu smůlu, že jsem viděl pokračování Okresku 13 a to pro mě byla taková žumpa, že na první díl nemám nejmenší chuť. No, ale od štěstí, smůly a náhod pojďme do reality. Vlastně ani nechápu, tak hrozně negativní hodnocení a komentáře mých oblíbených uživatelů. Jistě je to blbost na entou co nedává smysl. Jenže tahle blbost, mě nenechávala často řešit jak moc velkou blbostí je, protože se tam stále něco děje a já se nemám čas nudit. PW je fajn a je ho velká škoda. Protože by časem určitě dokázal sám utáhnout něco ambicióznějšího. Tato jednohubka mu už byla malá a podle mě to sám i cítil. Takže pro mě poslední film PW není žádnej průser. Je to sice zábava na jedno odpoledne, ale pořád zábava. 60 procent. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

David Belle lítá po ghettu jako gibon bělolící po svém teritoriu, tohle bude jednoduše efektní vždycky, protože prostě není standard točit vruty po schodištích, běhat po stěnách chodeb, zesměšňovat méně pohyblivé protivníky a skákat po barácích stejně jako můj soused Spider-man. V podstatě jde o úplnou kopii Okrsku 13, jen tu chybí Cyril Rafaelli a místo něj sem byl dosazen tragicky zesnulý Paul Walker. Příběh očekávaná nuda, akrobatické scény supr, víc nemá cenu psát. 28 miliónů dolarů(rozpočet)/69 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z původních Okrsků jsem viděl jen ten (dle ohlasů) slabší druhý díl a kdysi dávno jsem od něj dostal velmi dobrou adrenalinovou akční jednohubku a neměl jsem pocit,že by byl film hloupý,nebo se ze mě někdo snažil udělat blbce.Bohužel u Brick Mansions jsme ten pocit měl a jakkoliv ani tady akce nechybí,nejlepší akční scénou je hned první Linův útěk na začátku filmu.Tahle scéna je výborná,nechá vzpomenout na původní francouzský originál a diváka navnadí na to co bude.O to větší pak je zklamání z nekonzistentního děje,kde se spousta věcí děje z nějaké prapodivné náhody a WTF momentů je víc než dost.Ve chvíli kdy se pak neběhá,nemlátí,nebo nejezdí v autě a postavy mají čas mluvit jde Brick Mansions do kopru úplně.Nečekal jsem zázraky a díky znalosti alespoň druhého okrsku jsem doufal že vím co mě čeká a bohužel musím přiznat,že jsem se spletl.U Davida Bella je navíc hodně vidět,že byl předabován,což je další hřebíček do rakve tohoto filmu.Objektivně 2 hvězdy,ta třetí je pro Paula Walkera,kterého jsem měl rád a tady mě alespoň párkrát rozesmál slušnou hláškou...40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Adept na nejzbytečnější remake roku. Ono, pokud jste neviděli předlohu, tak Vás to bude bavit dost, ale já jako předlohy znalý jsem se moc nebavil. Některé scény jako vystřižené z té původní verze. Paul se do role vůbec nehodil a ani té akce není tak dost jak v předloze. Na druhou stranu film utíká docela rychle, je tam pár hezkých scén a záběrů, ale to je tak vše. Pokud jste viděli předlohu, tak tohle můžete klidně vynechat. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Doupě se asi nikdy nevyhne srovnání se svým originálem (Okrsek 13), a to mu bohužel nesmírně škodí. Příběh nevyčnívá, herci jsou víceméně stejný, Paul Walker nepřidal nic zajímavého a vizuál sice potěší, ale nenadchne. Stejně tak bitky a zpomalené efekty, které postupem času ztrácí svou zábavnost. Tvořit remake je většinou dost špatný nápad, navíc když se ještě ke všemu jedná o remake vlastního filmu. /40%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa spomína, že otec postavy, ktorú stvárnil vo filme Paul Walker, tragicky zahynul. Zhodou náhod tragicky zahynul aj herec Paul Walker v reálnom živote. (andykanadan)
  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama