Reklama

Reklama

Pěst Ježíšova

(festivalový název)
  • Španělsko Fist of Jesus
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Ježíš je vždy připraven podat pomocnou ruku těm, kdo ji potřebují, existují však i jiní. Ti, kteří zakusí jeho pěst. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (122)

Kali4 

všechny recenze uživatele

Ježíš má tisíc tváří a toto je jedna z mnoha. Jsem veliký fanoušek Ježíše, především toho jistého pana Ježíše, který utekl z kříže za ženskou a živností. Páč je těžké kráčet ve stopách toho velkého Pana Ježíše, jak jistý chlápek pocítil na vlastní kůži. Tenhle pan Ježíš se naopak nebojí vzít pořádně za práci a dokazuje, že to umí nejen se dřevem, ale i s rybou, a to na sto způsobů. Zároveň coby šikovný pracant a všeuměl názorně prezentuje, že nejsme prach, ale maso, krev a podkožní tuk. Zkrátka co člověk, to unikát, a co unikát, to laskomina. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Španělé vědí jak uchopit tuhle látku. Film který nakopává prdel a nebere na nic ohledy. Sice bych tu pár věcí vytknul jako třeba krev která nebyla zrovna dobrá. Ale zbytek filmu je prostě koulenakopávající podívaná která od scény kde se objevý krev tak ta krev nepřestane téct. Zombie masky jsou obstojné a brutalita je tu naprosto parádní. Tohle se povedlo. A ryby jako vraždící zbraně jsou boží a dokážou udělat pěknou paseku. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Všetci vieme že Ješiš oživil chudáka mŕtveho Lazara, ale čo už nevieme je že sa chudák Lazar zmenil na regulérneho zombíka čo žerie ľudí. Ježiš teda musí rozmnožiť ryby a s pomocou kamaráta Judáša rozsekať zombícke hordy na kóšer hromadu mletého mäsa. Pri sledovaní mi bolo jasné že je to práca tých istých ľudí čo natočili Brutal Relax a nemýlil som sa. Vidieť Ježiša Krista ako v záplave krvi, rýb, rozpoltených tiel a šibeničného humoru máruje zástupy nemŕtvych tými najabsurdnejšími spôsobmi stojí za všetky drobné. Maximálne hovadne zábavný splatter kraťas tak ako to mám rád. Ježiš nebol nikdy predtým tak cooooooool!!! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Dle rejtingu zrejme nejpovedenejsi short splatter od digitalniho španělskeho dua Muňoz - Cardoba. Kompletni vykradacka stareho An Apple Eateru zahalena do stokrat technicky lepsiho kombiné.. , v porovnani s maskami v jejich mladším Brutal Relaxu je to o krapanek horsi, avsak natoceno je to hezky.. Krvava jednohubka, ktera chutna. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máš rád piraně? Tak na!" ,,Zombie Římané, zombie kovbojové...uáááááááááááá!" Musím zde použít sprosté slovo, nelze jinak: Tohle je fakt prdel! Ježíš učiní zázrak - stvoří armádu zombie. A jak s ní zatočit, když jedinou svatou věcí po ruce je ryba? Tohle mohlo vzniknout snad jen v kdysi přísně katolickém Španělsku, jehož inkvizice si vydobyla nehynoucí slávu po celém světě. Je to blbina, ale mě pobavila... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama