Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zase pozdě. Všechny svý příbuzný už jste pochovali, tak jsem zvědav, co na mě vybalíte dneska." To snad ani není možné, že by tito sympaťáci zaspali, když mají tak ohromné budíky. Stejně je jich ve fabrice škoda, takže já jsem si užil jejich pokusy s realitním makléřstvím, rozvozem mléka či rozdáváním letáků. Nicméně boj za správnou věc, tedy záchrana malého ze spárů velkého, stojí za to. Nájezdy do supermarketu jsou zkrátka vynikající, nápadité a inspirativní , takže díky za podrobný návod rozkrádání supermarketu. Hned si otevřu malý krámek a tímto hledám čtyři zásobovače seznámené s tímto filmem. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Partyzánský odboj skupiny nedůvěryhodných (nicmoc)fachčenků proti válečné mašinérii jednoho supermarketu. Jedni z mojích nejoblíbenějších komiků se opět ujali řemesla. A davové šílenství při honu za čuníky mi přišlo až naturalisticky věrné v porovnání s honbou dnešních seniorů a seniorek prorážejících košíkem dav při cestě za pokladem = kuřetem v akci. 80%. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pokladnice nejbláznivějších francouzských komedií se právě otevírá a z ní vyskakuje Velký bazar:) Přesně tento typ bláznivých komedií miluju. Smršť neskutečně vymyšlených gagů od začátku do konce, absurdní scény, ztřeštěný humor. Michel Galabru kraluje všem scénám, zejména pasáž se čtením dopisů je geniální. A Jacques Seiler pro mě už pořád bude "ten chlap" z Bláznů ze stadionu, kde jsem ho viděla prvně. Pokud máte rádi styl a eskapády Les Charlots, budete ve svém živlu:) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad bláznivé francouzské komedie, která dosáhla v 70. a 80. letech svého vrcholu. Čtveřice sympatických mladíků zbabrá, na co šáhne, ale přesto se snaží zachránit uvadající obchod "četníka" Galabrua a nesmírně zajímavými metodami vykrádají konkurenční obchoďák. Příběh sice prosťounký a vzhledem k chování postav dost nereálný, ale především přináší hromadu skvělé zábavy a jedinečných scén, které si uchovají své ohromné kouzlo už navěky. Nevím jak vy, ale u mě vede asi závěrečná dražba a seznamování nájemců s novým bydlením. :-) "Dětské hřiště na parkovišti? Není to nebezpečné?"--"Vůbec ne, na parkovišti nejsou auta v pohybu." ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ač přegagováno, jinak dosti zoufalý film. Taková dobová konzumní taškařice, dnes již poněkud vyčpělá, rutinně natočená. Velmi průměrný film. Dvě hvězdičky a půlka prciny se sebezapřením. Zaokrouhleno tedy dolů... Navíc v českém znění tedy s opravdu příšerným dabingem, to je prostě hnus, za to snad by stvůrci této hrůznosti měli dostat po papulích :-( ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Scéna, v ktorej Jean (Jean Sarrus) pri doručovaní narazí na leva, je rozdelená niekoľkými prestrihmi. V prvom zábere sa rozpráva s domácou, pričom lev v zábere nie je. Akonáhle domáca odíde zo scény, nasleduje druhý záber, už s levom, a môžeme si všimnúť, že vodítko, na ktorom je lev, je napnuté, aby sa k hercovi nedostal. Akonáhle herec uhne zo záberu, nasleduje prestrih, v ktorom vodítko už leží voľne na prahu dverí a lev môže vyjsť von. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Meudon nedaleko Versailles, kde se nacházel podnik U Emila, ve skutečnosti restaurace Tapis vert. Tento dům dodnes existuje, je ale obklopen moderní zástavbou a chátrá. (argenson)
  • Motorka, kterou “testuje“ Phil je Kawasaki Bighorn model F5 350. (Stocki)

Reklama

Reklama