Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

maoc 

všechny recenze uživatele

Jsem asi trochu přísný, první polovina filmu je fajn, ale v druhé mi už příliš vadily zbytečné nelogičnosti v ději. Oddychnout si u toho se ale bezesporu dá skvěle, atmosféra je po celý film fajn a komický prvek vydávání se zlodějíčků za vládní agenty, přičemž jim všichni celou dobu lezou do zadele, byl moc povedený. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak takhle. Není jeden, ale dva. A žádný z nich není malý, unavený, ani Joe. Oba jsou špinaví, zpocení, švorcoví a hladoví násilníci a nesmiřitelní sourozenci, jejichž otec je smrdutý ožungr a nemakačenko a máti šlapka na odpočinku. Zápletku vždycky zapomenu minutu po závěrečných titulcích, ani žádnou konkrétní hlášku si zpětně nevybavím, ale stejně se při těchhle fazolových mlátičkách pokaždé mimoděk usmívám. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu pravá a levá ruka ďábla. Tentokrát se Bambíno či chcete Drobeček a Joe vydají navštívit rodný domek a rodiče. Ač se nemají rádi stejně jsou nuceni slíbit ,že spolu budou kráct koně a jedou teda loupit ,jenže místo loupení jsou nuceni konat dobro a vyprášit bandu grázlů. Musí se vydávat za agenty vlády. Ps-nejvíc mě rozesmálo ,když rodiče vyčítají Joe " Proč jsi nenapsal matce?" ptá se otec a Joe odpoví " Jednak neumím psát a pak vy stejně neumíte číst" otec na to " to je dobrá výmluva" poněkud paradoxní bylo ,že když se pak dostanou do města ,tak si čtou odjezdy dostavníků.(poněkud divné ,když neuměli psát a číst). Přesto skvělá westernová komedie s oblíbenou dvojicí. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a sympatie. Videl som to prvýkrát na dovolenke s rodičmi v Piešťanoch, kde bolo obrovské plátno a my sme dostali posledné lístky. Sedel som v prvom rade úplne na konci a pamätám si, že sa na mňa furt pozerala kolosálna tvár Buda Spencera. Z filmu som veľa nemal, ale kamošom som rozprával aké to bolo perfektné. Teraz už film stratil svoje predošlé čaro. Stále je to však lepšie ako súčasný večerný program v TV.. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Sequel o dva roky staršího filmu They Call Me Trinity je prakticky tím stejným co se slabého příběhu a vyumělkovaných rvaček týká, ale už bez kvalit, které to v případě originálu u mě vytáhly na těch 2/5. Není zde tak dobrý hudební motiv a přišlo mi to rovněž méně humoristicky nabité. Z 2h stopáže jsem se 90min nudil, což klasifikuji jako tvůrčí selhání. Autoři se svezli na úspěchu a nejen, že to nikam neposunuli - udělali to dokonce hůře než před tím. Z lidí promlouvá nostalgie, ale tento kousek už dnes nemá cenu vidět. Pokud je zájem vidět komediální špageťák od Barboniho, doporučuji spíše Man of the East. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)
  • Scéna v restauraci rozesmála diváky v severní Evropě natolik, že značná část z nich musela být hospitalizována. (Jizni Tlapa)
  • Po tom, čo sa Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) nechali podplatiť Parkerom, vrátili sa do San Jose. Scéna ich návratu ukazuje ako sa nesú na koňoch a niekoľko metrov pred nimi kráča staršia žena v tmavomodrom oblečení. V ďalšom prestrihu, keď ich kamera sníma oveľa bližšie, vidieť, že žena v tmavomodrom oblečení kráča nelogicky za nimi, navyše po pravej strane vidieť muža ako ide na koni, hoci v scéne predtým žiadny iný muž na koni nešiel. (AxelWers)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama