Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát všech *****, protože tomu nemám co vytknout. Tenhle snímek s dvojičkou Bud Spencer & Terence Hill beze zbytku splňuje má očekávání, které bych na "jejich" bedra nakladl :) Tady se podobně jako u Jestli se rozzlobíme, budeme zlí také rád a od srdce zasměju, nehledě k tomu, že film má spád, nenudí a ona i zápletka není vůbec špatná. Reakce doktora na 'rekonvalescenci' zmlácených individuí z baru: "To by bylo lehčí udělat z játrové paštiky znovu játra." :-D ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna vůbec z těch nejlepších komedií se Spencerem a Hillem. Při pozorování těchto dvou člověku připadá, že snad ani nestárnou. Sice je bitek již o něco méně, ale vše je nahrazeno vtipnými scénami jako výslech chlapa od hotdogů nebo scény na recepci hotelu. Prostě i po tolika letech spolupráce téhle dvojice, to stále funguje. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Možná jsem od filmu čekal trošku více, ale ono již po tolika filmech co spolu natočili lze jen s těží nalézt jěště něco co by nebylo okoukané. Přesto si nedovedu představit pohodověji ztrávený čas u filmu než sledováním dua Terence a Bud. Dokonce se do filmu vloudila malá vsuvka jako vystřižená z Jamese Bonda. Telefon v botě? Žádný problém. A toaletní papír alias lano by taky nebyl k zahození. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Šéf nazývaný Tiger (David Huddleston) v jedné scéně použije botu jako telefon, je to možný odkaz na seriál Get Smart (1965), kde Don Adams používal rovněž telefon zabudovaný ve své botě. (Stocki)
  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)

Reklama

Reklama