Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná tupá (zábava) kdy se jen dokazuje že v dnešní době najít v TV opravdu dobrou zábavu je stejná pravděpodobnost že vyhraji ve sportce, tímto humusem se u mě Martin Dejdar totálně shodil ale chápu peníze jsou v dnešní době až na prvním místě. Dodatek asi jsem podle některých hodnocení koukal na něco jiného. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad mě fakt ohromně překvapil. Když jsem viděl ukázky, říkal jsem si - no to bude zase kravina, určitě to po pár dílech stáhnou... Jenže, heleďme se¨, vono je to fakt dobrý. Zajímavý námět, úkoly a situace, které z vás udělají debily, jenže co lidi neudlají pro peníze, že? A navíc Dejdar a Měcháček to moderují fakt skvěle. Povedená zábava, Prima má ty pořady čím dál lepší. Doporučuji se podívat, fakt docela zábava. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co, šmudliku, co vykonáš za dvacku? Naser si za krk, podtrhni invalidce štokrle, obtiskni svůj řitní věnec do narozeninového dortu toho smutného pacholíčka od vedle....Dobrá, takto asi Dejdar nepřipepří, služba veřejná je holt služba veřejná a stížnosti od pobouřených kakolíků se na Radě nevyjímají dobře. A tady je první chyba. Čétéčko (vím že to sere Príma, kaňouři) prostě nenachází sílu ku kontroverzi, ať už se jeho zástupci modlí k BBC sebevíc. Máme tu další pořad, zapadající do estrádního průměru. Pro nás, degeneráty hrubšího zrnka slabota a trapná šeď, ovšem vrstvy, trsající na Edu a Šaška, se jistojistě pobaví. Chybou druhou bych si dovolil označit fakt, že evidentně není natočeno dostatečné množství materiálu, aby bylo v čem hledat perlu. Soudím dle toho, že některé ,,epizodky" jsou trapné jako má vkladní knížka. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat: Ztrapním svého partnera a ze sebe udělám debila.Vidím, že představa Čechů o tom, jak má vypadat vtipná skrytá kamera se od revoluce příliš nezměnila. Tehdy se v Ptákovinách kradly peníze, nebo se lidem v restauraci strkaly prsty do jídla. Tady se pro změnu plácají servírky po zadku a podobné zhovadilosti. Fakt bych chtěl vidět, co by dělal štáb, když by někdo z hostů přiskočil k účinkujícím a dal jim po tlamě dřív, než by stihli říct: to je skrytá kamera. Je tak těžké vymyslet neškodné, neurážející "pranky", jako třeba ta policistka, která s vámi něco sepisuje a začnou se jí nafukovat prsa? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama