Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Za kilo jsem schopen v hospě udělat šou i šoust, ale hovno, i zadarmo. Někteří suchaři bez kousku invence a šmidly pro houmra by neudělali ani dřep za míč, poněvadž je to přeci tááák trapné...božská prostato, proč??? Tady se může permanentně tlemit jen slaboduchý imbecil a nebo humanoid, který močí do výše při spatření Ludi Neděleho a Jarmila Prdeleho, zatímco laškovně cvaká numera do kalkulátoru, aby mohl následně sdělit rodině, že již čeká jen samá pozitiva a sociální jistoty aneb smutný život nudného trotla. Lidi, hoďte si to a nedýchejte nám tady zbytečně ozón. Míru zdar a bacha na zlomeniny a kulyku, zkomoliny. ()

skonsam 

všechny recenze uživatele

Nesnášim Ptákoviny, nesnášim Dejdara. Vylomeniny Ptákovimy. No originalita v názvu se nezměnila. Pořad s hlavním moderátorem Dejdarem, který se od Ptákovin liší uplně jiným druhem humoru s vynechaným trapnozpěvem komunistické éry. Funguje to, ale mám pocit že po pár odvysílaných dílů to začne být nuda. Zatím dobrý a funguje to ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Prozatím pořad vypadá celkem zábavně, ale tak trochu mám pocit, že postupem času bude tato zábava ohraná a tak si hodnocení nechám, až bude odvysíláno o něco víc dílů, než jenom dva. Ale každopádně příjemná změna. A mimochodem pořad není na české televizi, ale na primě. To jen pro upřesnění. Nebo se pletu Pildo? ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrá v Česku originální soutěž, která je jednou do týdne velmi zábavná a neotravuje. Navíc, dát jej před partičkou byl geniální tah, pořad přiláká divactvo již před desátou a perfektně jej naladí na další program. Také si tímto krokem může Prima kompenzovat nasazení Partičky až na půl jedenáctou. Klady: moderátorské duo, vymyšlené úkoly, odvaha soutěžících Zápory: občasné špatné herecké výkony soutěžících ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře uchopený koncept, na čemž se nejspíš podepsala mj. režijní přítomnost Jakuba Sommera (viz jeho krátkometrážní počiny). Kvalita jednotlivých „vylomenin“ se odvíjí jednak od propracovanosti jednotlivých pokynů a jejich chytrého vrstvení, ale i dobře vymyšlená „vylomenina“ stojí a padá s improvizačním výkonem vybraného aktéra. Dvojice sympaticky vysmátých a škodolibých moderátorů má naštěstí zpravidla šťastnou ruku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama