Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna "anti" retro romanca s neuveritelnym Ewanom McGregorrom. Obrovska skoda vsak je, ze z tohto napadu nevznikol muzikal. Cely film je preplneny hudbou a uplne sa mi ziadalo, aby namiesto hovorenia herci spievali. A to ani nehovorim o obrovskom hlasovom potenciale McGregora a Renee Z. Titulkova scenka po filme to vsetko len potvrdzuje. Prevelka skoda, ze z toho nebolo viac...potencial tu bol!!!!Skoda, ale aj tak velmi prijemne retro osviezenie...:) 3,5/5* ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny snímku fungují po komediální stránce na výbornou (pousmání střídá úsměv od ucha k uchu), režisér má vše pevně v rukou a snímek až překvapuje svojí sebejistotou. Zbylá třetina (za ni by scénáristé zasloužili vytahat za uši) notně kazí výsledný dojem, avšak stále je to za čtyři hvězdičky díky jako vždy skvělému Ewanovi (snímek stojí za vidění už jenom kvůli němu), hravé (a zároveň pečlivě volené) stylizaci a D.H. Pierceovi v roli ňoumovitému šéfa. P.S. Jen je škoda, že se po "Moulin Rouge" opět nedostal ke slovu Ewanův výstavní hlas, zde to k tomu přímo vybízelo... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo trošku jinak natočený a působilo to jinak než jako parodie na romantický komedie z 50-60 let, tak by to bylo asi super, ale neni tomu tak a tak i když to zábavný rozhodně je, mam z toho trošku smíšený pocity, kdy mi to na jednu stranu nesedlo svojí atmosférou, stylizací a prostředím a na druhou stranu jsem se u toho dokázal pobavit. Nicméně Ewan McGregor s Renée Zellweger byli skvělí ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Na půl cestě ke **** při sčítání kladů a těsně u *** při odečítání záporů.... Tak především to není "pravá" romantická komedie. Je to jenom komedie, protože romantická vzbudí nějakou odezvu emocí v srdci a ne jenom polechtá bránici. Jinak stylově a vizuálně výborné, Ewan jako vždy skvělý a Renée přiměřeně sladká. Dámy (zvlášť ty v USA) si asi hvězdičku přidají. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Reneé zbožňuji pro její herectví, mimiku a schopnost vytvořit a dobře zahrát jakoukoliv roli do které vloží většinu svého já, ale zde jsem se moc nechytal. Seděl jsem opodál a nebyl vpuštěn do děje. Komedie v každém případě stojí na parodii oněch let. Tomu napovídají, no přímo vás nakopnou kostýmy, kulisy, dialogy. Zároveň jsem bohužel viděl originál, titulky byly opravdu dosti strnulé, takže by mě určitě ještě zajímal dobrý dabing, ale v poslední době ho je jak šafránu............ ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama