Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... Film se mi docela líbil, to jo, ale něco mi tam prostě neštýmovalo. Aha, už vím. Ewan McGregor ! V životě bych něřekl, že tohle řeknu, ale říct to musím. Možná ženy budou opačného názoru (co možná-určitě) a budou se se mnou hádat, ale mě se zdálo, že dobře nevystihl roli nadrženýho šamstra. Renée Zellweger naopak čaruje. Do téhle role vklouzla jako noha do boty a moc se mí líbila. A čokoládu pojídá více než decentně (ironie samozřejmě :D). Hudba dobrá a ty retro kostýmky..no bomba...návrhářky si budou lebedit. Dávám 3* a klidně po mě mrskněte knížku Dawn with Love... ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Na půl cestě ke **** při sčítání kladů a těsně u *** při odečítání záporů.... Tak především to není "pravá" romantická komedie. Je to jenom komedie, protože romantická vzbudí nějakou odezvu emocí v srdci a ne jenom polechtá bránici. Jinak stylově a vizuálně výborné, Ewan jako vždy skvělý a Renée přiměřeně sladká. Dámy (zvlášť ty v USA) si asi hvězdičku přidají. ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetla, o čem Kašlu na lásku má být, byla jsem celkem natěšená a o to víc jsem byla znechucená, jakým stylem to celé bylo natočeno. Divim se, že jsem se dokoukala až do konce, ale přeci jenom jsem se musela utvrdit v tom, jestli to opravdu skončí tak, jak jsem si celou dobu myslela. Sice s trochou překvapení, ale dopadlo to přesně, jak jsem očekávala. Lezlo mi tady na nervy snad všechno kromě pár celkem vtipných scének, a to hlavně na začátku, pak už to bylo jenom horší. Takže za nápad a kapce dobrého humoru ty dvě hvězdy, spíš teda jedna a půl..uff, opravdu nic pro mě. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Tak konec byl až extrémě zamotaný, ještě teď to vztřebávám. Celé to bylo vlastně šílené, ač se v tomto filmu řešily jen 4 postavy (2 dvojce) a dva byty. Přesto se děj zamotal tak, že jsem musel zapnout mozek (což je u romantických komedií né moc časté). No ale z režijního hlediska to byla špička! Opravdu, spoustu scén je velmi dobrých a nápaditých. Za výbornou režii přidávám čtvrtou hvězdici:-) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem podruhé a pořád jako chlap můžu říct, že se to dá. Pastelové barvy, spousta přehrávání, ale také příjemný humor, herci a skvělá stylizace. Všechno to do sebe zapadá. Jen si nejsem jistý, zda je to určeno opravdu pro slečny. Mé se to nijak zvlášť nelíbilo. Pro ně je to asi moc hravé a vypiplané. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama