Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Obrovská blbost, která se musí brát s nadhledem. Některé scény jsou ale opravdu hodně vtipné a hrají tu zde dnes velmi úspěšní herci - Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poehler, Elizabeth Banks... Film propadl, ale stal se z něj jakýsi kult a tak není divu, že se teď po 14 letech natáčí seriál, prequel a původní herci si zopakují své role :D už i v tomhle jde vidět, jakej to je úlet. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, kde gagy jen gradují do absurdna a zároveň jsou satirou na stereotypy ohledně teenagerů a letních táboru. Jedná se o soubor menších příběhů propojených tématem posledního dne na táboře. Střelená jízda, která slibuje tomu, kdo na ni přistoupí fajn oddechovou zábavu. Mimochodem, nevím, odkud si "Hans" vycucal obsah filmu, ale z filmu samotného určitě ne... ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si konečně tento snímek doplnil, abych se připravil na blížící se seriálový prequel. A nebýt slabšího rozjezdu, bylo by to na plný počet. Tohle je americká verze Pějme píseň dohola na hodně, HODNĚ tvrdých drogách! Ze záměrně trapného humoru se postupně stane nefalšovaná dada splácanina, která vygraduje geniální závěrečnou "talent show". To vše podbarvené parádním 80's soundtrackem! Je znát, že herci se při natáčení neskutečně bavili, ale diváci si tuhle šílenost našli až později. A proto díky Netflixu za chystaný seriál, protože jsem nesmírně zvědavý, co tahle parta po 14 letech předvede... Plně chápu zdejší nízké hodnocení, protože toto je dost specifický druh humoru, který rozhodně nesedne všem. Ale mně ano! A jak! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

K filmu bych se nikdy nedostal, kdyby Netflix nepřipravil "pokračování". I když to možná není ta nejlepší komedie na světě, tak jsem se u ní pobavil vcelku solidně a jsem docela zvědavý na to, co přinese seriál. Je vidět, že se při tom herci bavili a nedivím se, že se jim chtělo i do pokračování. Na druhou stranu plně chápu nízké hodnocení, protože je to vážně něco jiného, ale obsazení se jim vážně povedlo. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Áno, pozrel som si to pre to, lebo práve vznikla rovnomenná miniséria od Netflixu a áno, obchádzal som to, lebo to v naších končinách bolo/je neznáme a netématické. Ale sakra dobre som sa zabavil a videl v tom kus nedocenenej komédie so skvelým "príbehom" (vlastne len malé skeče) a running jokeami na nezaplatenie. Príjemný, nevtieravý, šialený a zaslúžený kult. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Pri scéne, kedy je Beth (Janeane Garofalo) pobozkaná, začne v pozadí hrať inštrumentálna verzia piesne "Beth" od kapely KISS. (dwdb)
  • V roku 2011 sa Paul Rudd vyjadril, že si nie je istý, či mu bol za tento film vyplatený honorár. (dwdb)

Reklama

Reklama