Reklama

Reklama

Pod nejistým, obtloustlým zevnějškem Bruce Garretta nečinně dřímá vášnivé srdce krále salsy. Pouze jediná žena - jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka Julia - v něm dokáže znovu zažehnout kubánskou horečku... V roce 1987 se třináctiletý přirozený talent, který to s mrštnými boky a rychlýma nohama roztáčí na parketu, vypracuje až na celostátní mistrovství mladých tanečníků salsy, kde se chystá ohromit svět svým velkým nadáním. Jenže pak se v zapadlých ulicích Londýna stane obětí šikany. Brutální incident ho připraví o všechno sebevědomí, a tak se život mladého hrdiny začne ubírat zcela odlišným směrem. O dvaadvacet let později se z Bruce Garretta stává obtloustlý a nemilovaný dospělý muž, který se utápí v sebelítosti a depresích. Pouze Julia, jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka z Ameriky, mu dává důvod žít. Julia je však jiná liga, u níž Bruce nemá žádnou šanci. Naštěstí pro něj v sobě ale jeho nadřízená ukrývá tajnou vášeň. Bruce tak opět stane tváří v tvář svým nejhlubším a nejsilnějším vnitřním démonům. A teď musí udělat všechno pro to, aby v sobě probudil dřímající taneční šelmu, roznítil dávno vyhaslý žár a získal lásku svého života... To vše na tanečním parketu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, mám rád taneční filmy. Ten rytmu se mnou něco dělá. Navíc mám rád Nicka Frosta i Chrise O'Dowda, i když toho raději v kladnějších rolích. Rashida je kočka, do toho trochu humoru, bohužel ne moc, a vychází z toho celkem fajn komedie, u které vás ohromí hlavně to, jak Nick Frost tančí. Ten chlap je prostě borec. Navíc mě potěšilo jedno povedené cameo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nick Frost už se objevil i v lepších kousích, ale když vemu v úvahu, že jednim z hlavních námětů byl tanec šlo o slušnou zábavu. Scény s Chrisem O´Dowdem nebo teplym tanečníkem vždycky pobavily a objevilo se pár dobrejch hlášek/gagů. Závěr však mohli tvůrci zvolit trochu originálnější (aspoň, že nedošlo na patetickej polibek). Škoda, že se Simon Pegg mihnul jen jako náhodnej řidič v garážích, jeho větší angažmá by jistě taky lecčemu pomohlo. Sympatická jednohubka na volnej večer. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Salsa, taneční, o lásce, vtipné. Taková taneční pohodovka, aneb když chcete, tak můžete cokoliv. Nečekala bych, že se Nick Frost vrhne do takové věci, ale o to, to bylo lepšejsí. Sice vidět jak se vlní taková hora masa je dost šílený. Chris opět ve své slizké roli, ty mu prostě jdou. Prostě pohoda. ..v tom autě byl Simon, že jo? ()

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Tuctové a značně klišoidní, ale teď o prázdninách bývám k tomuto víc tolerantní než obvykle. Navíc - britský humor ve své tuctové klišoidní podobě mi tolik nevadí jako ten americký... Pár úsměvných hlášek střídá pár těch trapných, ale vydržet se to dalo... Rozmýšlel jsem se mezi dvěma a třemi hvězdami, ale když jsou ty prázdniny...;-) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový ten případ romanticko-taneční komedie, která nijak neurazí, u které jsem se nenudila, hlavní hrdina i jeho milá byli sympaťáci a dokonce jsem si užívala všechny ty latino americký tance i hudbu, protože to je něco, co já můžu. Ale když se oprostíme od tohohle pozlátka, tak příběhu, který tomu hopsání dominuje, chybí výraznější tah na bránu, originální to taky moc není, vtipy nejsou zas tak vtipné, jak by mohly být a ačkoliv se Nick Frost opravdu snažil, to jeho sádelnaté tělo mělo k taneční eleganci přeci jen pořádně daleko. Zato Olivia Colman, ta fakt válela, až jsem čubrněla:D ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Režiséra druhého natáčecího štábu a tanečně-bojového koordinátora kaskadérů na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)

Reklama

Reklama