Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

castor 

všechny recenze uživatele

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že roli Annie nakonec nedostala Willow Smith, což byl původní plán. Brrrrrrrrr, z toho mi naskakuje husí kůže, tyhle neherecké herce slavné maximálně díky jejich papá mě opravdu přivádí k šílenství. Jsou vyjímky jako Emma Roberts, ale toto ne. Zpátky k Annie. Quvenzhané je skvělá, roztomilá a postava, která si vás naprosto dostane. Moc se mi líbila modernizace písniček, ale jako dost velký mínus vidím Cameron Diaz, která byla vtipná, ale myslím, že při hraní mohla trochu ubrat na afektovanosti své postavy, protože působí nevěrohodně. I tak bych to neviděl dostatečně pro nominaci na Zlatou malinu, která se jí dostala. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Kliše není nic špatného. Svět by byl lepším kdyby byli všichni naivní, stačí ale jeden hajzl a celý systém by se zhroutil. Proto je to nemožné, není to v lidské povaze. Proto si to můžu užít alespoň ve filmu, abych pak zase mohl jít ven pln optimismu a nechat se milionkrát zklamat, hejzli venku. Film jako takový za nic nestojí, ale občas se člověk musí nechat unést naivitou, každej si najde tu svoji a tohle je ta moje. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Multikulturně korektní remake rozpustilého muzikálu z roku 1982. Malou zrzavou rošťandu, která se nebojí nakopnout do holeně protivného bělošského milionáře, nahradila přemoudřelá malá černoška, která protivnému černošskému milionáři nic nenakopává, jen do něj hustí mravoučné poučky a životní moudra. Nechybí žádný tehdejší hit, celé je to roztomilé, načechrané, vyleštěné dohladka, rasově korektní a… úplně zbytečné. Jedna Annie stačí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Do role p. Hanniganovej sa uvažovalo o Sandre Bullock, ale odmietla to kvôli tomu, že neznáša muzikály a prisahala, že nikdy v žiadnom nebude hrať. (megajalec)

Reklama

Reklama