Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si s tým nedal Carnahan viac roboty. V rámci svojho žánru rovnaký polotovar ako MEDZI VLKMI v tom svojom. A pritom mal Šofér našliapnuté na bohovsky skvelú zábavu. Mám rád filmy typu ZBESILÝ ÚTEK či EXPRESNÁ ZÁSIELKA, kde jednu bláznivú scénu strieda druhá, kde sa odpočítava čas... Viem tomuto druhu filmu všeličo odpustiť, ak to je podriadené adrenalínovému vyzneniu... Tentoraz však ide o príliš nezáväznú zábavu, síce symptickú a dobre obsadenú, ale s nepríjemne deravým scenárom... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh filmov, kedy sa šliapne na plyn a nepustí sa noha z pedálu až do konca. Carnahan vie. Je to vtipné, akčné a plné skvelých WTF momentov. Čo na tom, že je to občas prekombinované jak riť. Našťastie z toho vie Carnahan pekne vykľučkovať a koniec je parádne epický. Síce som čakal ako bodku nejaký haluzný vtip, ale inak som sa skvelo bavil. Potešia postavičky Hasselhoff a Liotta a hlavne kráska Jessica Alba. Wilson je sympoš. Presne ten film, ktorý si treba pozrieť s kamošmi pri pivku pod vplyvom ľahkých drôg a ceckatých priateliek. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale hej, ušlo to. Na Patricka Wilsona som síce zvyknutý z dramatickejších a vážnejších hereckých úloh, ale aj tu rozhodne pôsobil zaujímavo. Aj keď to nebolo nič prelomové, ale mne osobne sa toto páčilo viac ako slávny (a podľa mňa nesmierne precenený) film Drive, ktorý sa tiež rovnako ako ten zväčša točí okolo jazdy v aute. Uznávam, že zápletka tohto filmu bola dosť absurdná, ale tá kombinácia komédia & thriller bola v tomto ponímaní celkom príjemná. Aj keď mne osobne sa najviac pozdával ten neustály vnútorný monológ hlavného "hrdinu", ktorým si tak sám pre seba komentoval všetky tie situácie, v ktorých sa ocitol. Škoda, že to bolo v mnohých ohľadoch tak absurdné, lebo inak by to bolo ešte lepšie! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám jízda.Tyhle typy filmu můžu asi i proto,že dokážu být podobnej magor jako Patrick Wilson v roli Stretche.Film ,který vás svou ujetostí strhne a navíc přidá plno hereckých výkonu ze ,kterých je opravdu cítit jak moc si roli užili a dobře se přitom bavili.Jako bonus je dost známých tváří v čele s ujetým Chrisem Pinem,který zde určitě ani trochu nepřipomíná kapitána Kirka ze Star Treku.Za mě nemohu jinak a dávám 90 % a pět hvězd. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama