Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

emma53 

všechny recenze uživatele

Něco málo přes dvacet minut je tak akorát na jedno kafe a jednu z epizod ze života lidiček, kteří hledají lásku, mnohdy sami sebe, komunikujících na různé úrovni s jejich věrohodným a nebo naopak nevěrohodným vyprávěním o sobě samých. Rande naslepo je docela zajímavý a neotřelý počin u kterého si odpočinete a na který se příjemně dívá. 1.-95%, 2.-55%, 3.-90%, 4.-55¨%, 5.-90%,6.-60%, 7.-75%, 8.80%, 9.-85%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rande naslepo a pokaždý jinak (neni to vždycky seznamka, nebojte se!). Zároveň rande, na který se snad ze zásady chodí pozdě, a který v konečnym důsledku nejsou ani tak o vzájemnym poznávání, jako spíš o zpovídání/hledání sebe sama. Ať už skrytě nebo explicitně. V součtu nadmíru slušnej, až překvapivě vyrovnanej projekt se supersympaťákem Mellorem. Ten mi byl mimochodem tak moc povědomej, že ČSFD skoro až podezírám ze lži, páč jsem s nim prostě MUSEL něco vidět. Z Chaplinovy vnučky si tu pak očividně každej cvrnknul, a taky neni moc divu - jak se její Mia zakousne do spodního rtu, neomylně tajou ledy ... 1. díl - Hodně křečovitej závěr, ale jinak moc příjemná konverzačka úvodem. 70 % 2. díl – První a poslední opravdu hutná zápletka. 75 % 3. díl – Ještě oprsklejší Mia v atraktivní konfrontaci s prototypem někoho jako „posh guy“ (z kterýho se nakonec vyvrbí solidní charakter btw). 75 % 4. díl - Docela hot lesboverze starýho dobrýho přísloví "Lež má krátký nohy (a proto doběhne každýho, ehm)". 70 % 5. díl – Jesus a Happy Birthday = suverénní highlighty humorný složky série ("You've finally hit 34!"). Vyloženě oddychová a správně fungující část. 80 % 6. díl – Jednoznačně nejslabší díl. 45 % 7. díl – Neškodnej konferenční špás; líbilo se mi, jak oba postupně odhalovali svý private shit. 70 % 8. díl - Spíš by tomu slušel celovečerák, nemůžu si pomoct. 65 % 9. díl - Za mě malinko neuspokojivý završení. 65 % ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Série příběhů rande naslepo, které se s přibývajícími díly začínají lehce prolínat. Poučné. Jako bych viděl podařený instruktážní film o trpělivosti a umění brát věci racionálně a s nadhledem. # hodnocení dílů: 1. 8/10, 2. 4/10, 3. 8/10, 4. 7/10, 5. 8/10, 6. 8/10, 7. 6/10, 8. 3/10, 9. 7/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na tomhle mini seriálu je hezké, že jeho autoři mají zjevně své postavy bez vyjímky rádi, jelikož se to celé odehrává v úžasně naivním pojetí. No uznejte, ať už jsou si tu postavy na začátku sympatické, nebo ne, z 90% ty díly končí tím, že si na konci prokecaného večera hrdinové vrznou, nehledě na charakter, to mě se na prvním rande povede teda zřídka (alespoň počítám-li jen ta, kdy si s naproti sedící osobou vrznout fakt chci). Ale jinak nemám větší výtky, páč the Dates servírují náhled do života a pocitů několika málo méně (Stephen, Ellie, Callum) či více (David, Kate, nebo zatraceně sexy Mia) sympatických postav skrze dialogy v přijatelné stopáži, která se dá snést i u těch nudnějších epizod. 60% ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Series: Tvůrci Skins neslevili ze své provokativnosti, pouze ji umně zabalili do přijatelně uhlazenější obalu, jež pod povrchem skrývá vykreslení vztahů/randění současnosti v té nejkrystaličtější podobě z níž místy mrazí. Obrovská škoda, že nastavený formát v závěrečných epizodách ztrácí na atraktivitě. 70% ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama