Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové retro romantické drama na odpočinkové sobotní odpoledne. Velice sympatické obsazení, hezká prostředí a příjemná hudba. Jsem za tuto adaptaci upřímně rád, protože, co jsem alespoň slyšel, předloha je opravdu moc dlouhá a nudná. Tady se nudit ani nestihnete. Možná by mohl být problém s tím, že je to opravdu hodně zastaralé. Dnešní puberťák asi bude koukat s otevřenou pusou na scény, kdy otec zakazuje dceři se s někým stýkat, nebo jí nařizuje, na jakou školu má jít :D ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No romanťárna už od samýho začátku, že bylo jasný, kdy se to zlomí. Vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí, a když už to není bejvalka, tak pro změnu rodiče. Možná další z těch klišoidních slaďáren, ale z tohodle sršela ta láska do všech stran. Já jim to tak věřil, no jako kdybych se do toho vžil, jak bojuje za tu holčinu, srandy všude kolem, těžký chvilky přes který se dá přejít. A navíc pro mě ne tak známá a strašně cute blondýna, díky který sem se do ní moh zamilovat taky... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americká červená knihovna. 1) Děj se odehrává po maturitě, ale následný večírek vypadá jako sraz absolventů vysoké školy po pěti létech. 2) 26letý pěkný Australan Rhys Wakefield (Jadin bratr Keith) a 24letý kapku přesvalený Angličan Alex Pettyfer (David) jsou příjemnou mužskou alternativou atraktivním děvčatům. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, krásní, zamilovaní, ale jejich lásce není přáno…. I přesto, že svým průběhem se film snaží dát maximálně najevo, že z lásky našich hrdinů nic nebude, tak všem, kdo film viděli bylo nad slunce jasné, že naši milenci skončí spolu. Takže nic nového od sluncem.... Snímku hraje do karet to jak byl prezentován, další podíl kladných bodů u mě získává pedatský otec a i zamotané osudy našich hlavních aktérů. Nekonečná láska není typická romantika jakou znám. Pro mě je tento filmek víc drama, které nepatrně nahlodalo mé kovové srdce.... Dávám tři hvězdy ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Po litri vína a v asi najväčšej depke ever to zafungovalo. No inak trošku presladená romanťárna, ktorú neodporúčam mimo melancholických srdcových etáp. Nehovoriac o tom, že linka až podozrivo pripomína legendárne Say Anything, ktoré je kvalitatívne o level vyššie. Zo soundtracku ale padám na zadok. 65% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama