Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná přehlídka samoúčelně použitých (po)hlavních znaků teen-romance, nasázených do děje stylem amatérského turnaje v šipkách, a to jsem ještě neviděla všechno, protože zkuste něco sledovat s očima v sloup! Jisté je, že byl odvolán určitě renomovaný aranžér uprostřed práce na výloze, aby uplatnil svůj um ve vystavování Gabrielly Wilde a když spolu se stylistou dali hlavy dohromady, sami museli být uchváceni, jakých to vizuálních lapaček, vystavěných na přednostech prototypní krásky a za přítomnosti odlesků plápolajícího krbu, vykouzlili,,, škoda, že nepřizvali i učitele tance, protože horší kopyto jsem neviděla. Evidentně nízký rozpočet - v pozadí zřejmě hrálo rádio a na Alexe Pettyfera nevyšly služby kadeřníka, proto si šílenou patku á la sedmdesátá léta musel ulíznout sám, maskér od Benjamina Buttona nebyl k mání, takže bylo téměř nemožné uvěřit, že na svém posledním dortu sfouknul sedmnáct svíček, ale já bych nezoufala, když si zajde na kožní s raz, dva... třema :-O bradavicema, bude mít určitě šanci ještě nějaký ten romantický cajdák natočit. Jinak k ději - dejte dohromady Romea a Julii s čímkoli od Rosamunde Pilcher, přidejte Beverly Hills 90210 s kapkou Hříšného tance a řádně okořeňte falešnými úlety, k tomu stokrát použitý stín mrtvého, dokonalého bratra, otce despotu přes vzdělání a původ, matku, co si zaslouží ukroutit hlavu za to, že ji nepoužívá, nenávistnou ex-girlfriend, proletářské vyhlídky, trestní rejstřík se škraloupem a konečné odmaskování po zkoušce charakterů... uf, ale doběhli mě - těšila jsem se na Jade s podlitinami a kručícím žaludkem v nějaké zašvábené špeluňce, až zvolí život s variantou B, ale to bychom byli už v jiném žánru... Má uctivá poklona před obchodním duchem Shany Feste, že dokázala přimět producenty k podškrábnutí takového paskvilu. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Miera naivity je tu tak vysoká, že prevyšuje úplne všetko, ešte aj tú ich krásnu, romantickú a nekonečnú lásku. Alex Pettyfer hrá nevýrazne a bez vášne, navyše má otrasný účes, ktorý ho urobil ešte starším. Gabriella Wilde je peknučká, zdá sa mi ale, že je to skôr divadelná herečka. Herecky, ale aj režijne, je film dosť odfláknutý. Dej je nuda, naordinovaná po celú dobu. V prvej polovici filmu som mala dokonca pocit, že pozerám videoklip. Ale nezachránil by to ani dejový zvrat, lebo filmu celkovo chýba iskra, náboj, uveriteľnosť a emocionálna hĺbka. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně není dokonalý. Ale zajímalo by mě, proč v některých případech předvídatelnost a klišé diváci z čsfd dokáží přehlédnout a jinde ne. Asi tu chybí sirotek nebo umírající dítě. :-) Na film jsem se dlouho těšila, protože jsem již nějakou dobu neviděla pěkný romantický film - navíc mě v první řadě potěšila přítomnost Alexe Pettyfera a Julie z Nip/Tuck - Joely Richardson. Je pravda, že filmu schází špetka nápadu, ale na druhou stranu téma rodiče, který brání vlastnímu dítěti ve štěstí je mi celkem dost blízké a možná proto mám pro Nekonečnou lásku slabost. Co mi spíš vadilo je postava Jade, byla to taková dětinská uběhaná husička. S pěti hvězdičkami tedy trochu nadhodnotím, ale nedá mi to - když tu tak čtu ty komentáře.. to jste nikdy neprožili "lásku" na první pohled? Cyniky nemá nikdo rád. Tenhle film je jednoduše jako každá první láska - naivní, nevinná, chvílemi hloupá, ale nekonečná... ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Po litri vína a v asi najväčšej depke ever to zafungovalo. No inak trošku presladená romanťárna, ktorú neodporúčam mimo melancholických srdcových etáp. Nehovoriac o tom, že linka až podozrivo pripomína legendárne Say Anything, ktoré je kvalitatívne o level vyššie. Zo soundtracku ale padám na zadok. 65% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama