Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších love komedií. A mě se to líbilo, jsem strašněj romantik. I moje bývalá to přiznala a to mě nesnáší. Prý mám romantiku s kudlou v těle. Úplně mě zahřálo u srdce když mi to řekla. Na 30 setin sekundy jsem se k ní chtěl i vrátit. Nicméně nikdy se mi Tiptonka - jako čaj co ? moc nelíbila, ale tentokrát byla fakt sexy, hlavně bez kalhotek. Ty vole já jsem fakt idiot...no nic 4 hvězdy ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za originalitu Two Night Stand rozhodně body nedostane. Stačí jedna sněhová vánice a je hotovo. Dějově nepřekvapí, i když v závěru vlastně jo (policejní stanice), jenže diváka z toho spíš bude bolet hlava. Je to jednoduché, možná proto, aby se to náctiletým divákům co nejvíc přiblížilo a zanechalo v nich dojem, že něco podobného by se klidně mohlo stát i jim. Známe to dobře. Nečekaná láska, nějaká ta překážka, často v podobě nešťastných nedorozumění. A často vycucaných z prstu. Potkají se a je to fajn – něco se stane – snaží se to napravit – a mají se rádi ještě víc. Naštěstí dialogy nepsal žádný blbec, ti dva do sebe slušně ryjí a tu postupnou chemii jim docela věříme. Na druhou stranu žádnou psychologickou hloubku nečekejte (stejně nečekáme), i když výsledek možná hned tak nesplyne se stovkami podobných romantických jednohubek. Na Analeigh Tipton jsem si musel chvíli zvykat, zdá se však, že stejně jako Miles Teller se o svou hereckou budoucnost rozhodně nemusí obávat. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tohle může být svým způsobem pro někoho v určitých ohledech i poučné. Na druhou stranu tenhle koncert převážně pouze pro dva lidi, kulhá právě na nich. Ona je vcelku fajn, zajímavá, sympatická, tak trochu nejednoznačná, on je ale docela nesympatický suchar, u něhož se ani nebudete divit, že ho ta jeho chce opustit. Prostě čistý oddechový popcorn. 2.5* ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená romantická komedie, která sází hlavně na dialogy mezi hlavními postavami. Premisa i děj jsou dost jednoduché, ale to filmu naštěstí na ničem neubírá. Všem je samozřejmě od začátku jasné, jak to celé dopadne, ale už jsem viděl mnoho žánrově podobných filmů, které nestály za nic, proto jsem za každý takový kousek rád. A i když hlavní herecké duo moc nemusím, sem (a k sobě) hezky sedli. 75 % ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejmilejších romantických komedií, co jsem za poslední dobu viděl. Nenucená, upřímná, vtipná a propojuje můj dětský sen o uváznutí někde kvůli sněhové bouři s naivními romantickými představami (a taky s tím, že ta holka je zajímavá a fakt kočka). Navíc dávám plusové body za vskutku originální vyřešení problému, jak kontaktovat někoho, jehož znáte jen křestní jméno. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama