Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 5

Recenze (71)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Zvrhle naivní lochnesko-ropák se školní romancí...Vidláci a milovníci monster autíček ztratili soudnost a vypustili na plátno něco, co mělo skončit přinejlepším jen jako kreslený večerníček pro pětileté kluky...Jenže ti nemají řidičák a proto se tu ztrapňují středoškoláci...Till jako vždy nesympatický neherec... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka detska blbina, ktora mi pripomenula film Herbie: Fully Loaded. Kladne postavy sa spravaju detinsky. Zaporaci struhaju zabavne grimasy. Dockame sa aj nejakeho moralneho ponaucenia. A hlavne roztomilych priser. Evidentne to stalo vela penazi. CGi su spickove. Automobilove nahanacky pôsobive. Ale cellkove pojatie ma nebavilo. Vôbec som sa nesmial a tym padom som sa nudil. Holt uz mam viac ako 12 rokov, co je asi hranicny vek cielovky tohto filmu. Za triky a nadhernu Jane Levy davam aspon 2*. 4/10. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred 30timi rokmi by išlo zrejme o hit medzi mladými. Lenže pred 30timi rokmi, by zrejme nevznikol z dôvodu nedostatočných trikových technológii a pokiaľ áno, asi by to nedopadlo na pohľad dobre. Ide o klasickú ,,spielbergovinu,, ( ak môžem tento žáner takto nazvať ), akoby časom prenesenú do dnešnej doby, ponúkajúc non stop zábavu, s negatívom jediným. A to tým, že si vlastne dnešného diváka nenájde ( viď tržby ). Možno pred 30timi rokmi. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Čakal som hlúposť pre deti ale dostal som naozaj peknú sci-fi rozprávku pre deti. Efekty slušné, parádne monster trucky, Glover a Pepper mohli mať viac priestoru, zaporák dobrý a drsný ale u ratingu PG to nemá zmysel. Vedel by som si to predstaviť aj ako R-ko, navyše aj tá zubatá papuľa tvora je tiež zbytočná na už spomínaný rating. Takže hoci je film dobrý, má dosť múch a viac ako 3* mu nedám. Ale za pozretie stojí, minimálne deti budú mať z tohto počinu radosť. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Už samotnej námět je dost absurdní a je to viditelně cílené spíš na děcka, čemuž odpovídá i scénář, který si s logikou příliš hlavu neláme. Honičky v monster truccích jsou ale zábavné a potvůrka v ústřední roli více než roztomilá. Lucase Tilla mám rád jako novodobého (a mnohými nenáviděného) MacGyvera, takže mě jeho prkennější herectví nepřekvapilo. Ze začátku jsem měl naopak trochu problém s Jane Levy, ale i ta se nakonec vybarvila. Na jedno zkouknutí dobré, ale vlivem jednoduššího a na menší děcka zaměřeného příběhu a vynuceného přehrávání to na dospěláka tolik nefunguje (jako např. E.T.). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, odehrávající se na policejní stanici, můžeme vidět, jak se jeden z policistů dívá v televizi na Spongebob v kalhotách (od r. 1999). (BMW12)
  • Téměř každé vozidlo použité ve filmu je produktem amerického výrobce automobilů Chrysler. (BMW12)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama