Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (506)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto sa fakt hrubo nepodarilo. Celý dej je zlátanina s hromadou nelogických failov a idiotských skratiek. Zápletka béčková, napätie žiadne, akcie málo, záporáci slabí, aj ten oldschool feeling z jednotky je preč. Navyše Cobie som tú drsnú dôstojníčku neveril ani sekundu a všetko zaklincovala ultra-otravná a skrz-naskrz blbá dcéra. Veľká škoda... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rozhodně akčnější než minule, ale pořád tomu chybí štáva ve srovnání s Mission Impossible. Příběhově to není příliš zajímavé, akce není nejhorší, ale je to hold PG 13 , Cruise je pořád fajn, záporák ze stejné jednotky na podobné úrovni byl také solidní, ale to je tak nějak vše. Nenudil jsem se, tedy jako jednohubka Reacher poslouží dobře. 65% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co ty na to, Reachere ??" - "Kdyby záleželo jen na tom chvatu, už by bylo po tobě.." ;) No, Liam byl rozhodně chápavější fotřík !! Ale zas neuměl tak rychle běhat..;) Nepočítali s ním, protože se neměl vracet, a to teda neměli dělat.. A tak dostali přes držku !! Všichni !! Chce to jistě Zwick, aby podobná žánrovka navíc sequel, jakkoli jde prostě jen o další příspěvek Childově agentské franšíze, jíž pomohl stvořit především Cruisův nemalý producentský Grant, nevypadal jako převážnělý requiem, ovšem Cruise s Edwardem to zvládli výtečně vyvážit.. Důsledně minimalistické, svojské, leč poctivé, sebeironické a coby inteligentní adaptace výborné.. Zdejším tradičním výkřikům navzdory.. A navzdory předpokladům to Edie Zwick, dost zajímavě pracující s ženskými charaktery, skutečně zvládl.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že druhý Jack Reacher neukazuje nic nového v akčním žánru, není prakticky v ničem překvapivý, v ničem nevyniká, ale přesto je v něm znatelný správný přístup k žánru, byť v rámci hodně vyježděných kolejí. V prvé řadě fungují postavy, Tom Cruise je prostě borec, hraje zde rozvážně, klidně a působí opravdu tak, jak má. A Cobie Smulders je taky velmí sympatická... Funguje zde celkové tempo (nijak hektické), funguje zde akce (je prostě v pohodě), já zkrátka nevidím důvod, proč film hanit. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $58,697,076Tržby Celosvetovo $162,146,076 Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,046,237Tržby za predaj DVD v USA $6,923,369║ Ukážka navnadila ale film padol na riadnej dávke klišé a naivite, strašná škoda. Oproti výbornému prvému dielu je tam citeľný pokles. Nemá to tu správnu dravosť a popritom tam bol veľký potenciál, keď na režisérsku stoličku zasadol skúsený Edward Zwick ale aj z neho už vyprchala niekdajšia zručnosť a stal sa z neho len rutinér. Jediné čo film zdobí je dobre rozohraná prvá tretina a akcia, ináč len priemer, škoda, rok 2016 proste nepraje pokračovaniam. /65%/ ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • V prvom filme je v dave na zastávke človek, ktorý po automobilovej naháňačke dáva Jackovi (Tom Cruise) šiltovku. Podobný muž sa objaví aj v tomto filme, tentoraz však ako taxikár a dáva šiltovku majorke Turnerovej (Cobie Smulders). (zajo91)
  • Príbeh filmu sa odohráva podľa osemnástej knihy zo série o Jackovi Reacherovi, od spisovateľa Leeho Childa. Prvý film, Jack Reacher: Posledný výstrel (2012), bol natočený podľa deviatej knihy, čo znamená, že sa nejedná o priame pokračovanie príbehu. (figliar)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno