Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Už u původního kanclu jsem se zrovna smíchy za břicho nepopadal, protože tenhle typ humoru nechápu. Hráli tam nicméně dobrý herci, tak jsem to tak nějak shlédl. Česká verze je o poznání debilnější, vykrádající a impotentní sračkou, která nabízí akorát pitomě roztlemenýho Koptu bez hereckýho talentu a pak spoustu dalších nezajímavých herců, kteří melou blbosti. Úplně mi tento seriál zapadá do mého názoru o Šteindlerovi - že posledních dvacet točí jednu sračku za druhou. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

"Menšík, Bolek ... Donutil" . Česká verze je velmi věrná předloze a tak si člověk znalý originálu připadá jak na divadle a zaměřuje se spíše na překlad a herecké výkony. Nutno dodat, že ty místy dodávají novou esenci trapnosti (nechtěně). Ale Kopta hraje hlavní roli Chvály velmi dobře, ovšem obávám se, že ten se své katarze na obrazovkách ČT nedožije (na rozdíl od Brenta). ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

One man show Václava Kopty, kdy ostatní jen sekundují jeho hereckému umu. Původní seriál neznám, takže nebudu srovnávat, i když by mě zajímalo, jak moc si jsou postavy podobné a situace "opsané". Každopádně jsem se výborně bavil a konečně se u komedie také zasmál, což se i poslední dobou stávalo zcela výjimečně. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dva dily mi bohate staci, vsadim boty, ze po dalsich dilech kvalita strme vzhuru nepujde. Anglicky original byl suchy a nekompromisni (predevsim diky skvelemu Rickymu G., ktereho to katapultovalo mezi elitu). Americky remake byl velmi rozsahly, trosku s jinym humorem, ale tez vynikajici (mj. vytecny Carell a par dalsich silnych postav). Cesky je proste takovy...cesky. Bojacny, kopirujici, bez pointy, a paradoxne ani moc nepripomina mockumentary, spis sitkom. Skoda. Vic casu tomu jiz venovat nebudu. Jedna hvezda za par peknych holek. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Prvnich par minut jsem byl zdeseny hereckymi vykony, v cele s Vaclavem Koptou. Po zhlednuti vsech dilu jsem prave z Kopty nadseny, vedouci Marek Chvala byl neuveritelny a nechapal jsem, co ze sebe vypustil za "bonmoty". Vtip se strida s trapnosti, ktera je si myslim planovana a vecne ukazuje zivot mnohych kancelarskych krys. Jeden z milionu dukazu, ze proti hlouposti se bojovat neda:-). Neznam anglicky original, americky remake a nemam v planu se na ne podivat, ceska obdoba me ale necekane pobavila. Klidne bych uvital pokracovani. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama