Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie. Má všecky negativa svého žánru, ale její výhodou je, že dialogy jsou v rámci žánru debilní jen minimálně. Místy docela dobré situace, některé věci je zas lépe přejít bez povšimnutí. Celkově ale docela příjemný film, který sice není nutno vidět podruhé, ale nudou jsem rozhodně nezíval. Amanda Peet vypadá na svoje roky velmi dobře. Jason Sudeikis mi obvykle vadí, ale tady ho režisérka udržela v rámci vkusu. 70% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama