Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celkom pohodova volovina. Pacili sa mi niektore vtipy (rozhovor dvoch radovych nacistov, cestovanie v case), technicka stranka je na poloamatersky projekt skvela. Je to prehladne zostrihane. Triky su tak akurat a hudba je famozna. Dalej to ma fakt dobru dobovu atmosferu. Ale po tom hypu som od toho ocakaval, ze to bude ovela vtipnejsie a aj napriek kratkej stopazi som sa miestami trochu nudil. Dalej mi tam chybala nejaka sexi baba. Tie dve co tam boli su dost hnusne. A vdaka nazvu Kung Fury som od oho ocakaval aspon jednu fakt dobru bitku. Ta co tam bola, je komedialne ladena do parodie na videohry a mna nezaujala. Napriek vsetkemu to za jedno pozretie rozhodne stoji. Dávam tomu silne 3* a odporucam si pozriet aj ofiko videoklip s Hasselhoffom. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Takovou absurdnost, s takhle podmanivýma efektama a vizuálem, ze kterého jsem měl bradu až na zem, jsem neviděl od.....no dobře....Mad Maxe před dvěma týdny, ale předtím roky ne! Nejhorší a zároveň nejlepší vizuální efekty v historii filmu. Oskara za kraťas pro Kung Furyho! Krátkometrážní událost desetiletí. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobná úroveň a kvalita jako Rodriguezův úsek projektu Grindhouse nebo následující filmy o Machetovi. Zásadním rozdílem je ale způsob financování (Kickstarter), zcela fandovský základ, a vůči obsahu přiměřená stopáž, kterou ta videoklipová retrosmršť naplní tak akorát, aniž by začala nudit. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto musíte vidieť !! Najlepší kraťas. Neuveriteľný nápad a spracovanie. Vizuál orgasmický. Hudba božská. Zábava vynikajúca. Šialený hrací automat vraždiaci všetko okolo seba, zrod nepremožiteľného Kung Furyho pomocou blesku a uštipnutia kobry, Adolf Hitler čoby super-cool kung-fu majster, hackovanie e=mc^2 pomocou 8-bitového počítača, sexi barbie s rotačným guľometom, neskutočná "mortal kombat" mlátička na vojenskom zhromaždení, Triceracops, autopočítač Hoff 9000, Thorove brušné tehličky a mosadzná ríšska orlica. Sviežo a divoko absurdný mix paródie na rôzne filmy aj hry, korenený prekvapivo vtipným situačným humorom a smelo konštruovanými hláškami. Pre odreagovanie skvelá voľba. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jestli tu někdy tahle geniálnost skončí v modrých číslech, prokleju všechny viníky tou nejstrašlivější a neodvolatelnou egyptskou kletbou! Ani jsem nečekal tolik skvělých vtípků, odkazů a nápadů, dal bych klidně bůra i za trochu slabší verzi. Vidím to takhle - tahle drobnůstka by mohla pánům filmmakerům něco hodit, nebo aspoň přihrát nějakého nekřesťansky zazobaného židovského producenta a do roka a do dne se dočkáme ještě vymazlenějšího celovečeráku, k tomu nám dopomáhej Thor, Kung Führer i David Hasselhoff, amen. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • K filmu vznikla i rovnomenná hra produkovaná spoločnosťou Silver Dollar Game. (toi-toi)
  • Sci-fi rukavice, která se objevila i v upoutávce, není jen filmovou rekvizitou. Jde o Nintendo Power Glove z roku 1989, první herní ovladač se snímáním pohybu. Přímo pro rukavici vznikly jen dvě hry a ovládání bylo obtížné, takže se příliš neuchytila. Přesto se z ní ale stala kultovní hráčská záležitost. (Mates2106)
  • Za prvé 4 dni od vypustenia získal film vyše milióna pozretí na YouTube. Za prvé tri týždne mal 16 miliónov pozretí. (ywo666)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama