Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (291)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem příliš nečekal, ale jsem mile překvapen jak solidní to bylo. Za mne jedna z nejlepších Stathamových sólovek a první díl sequel převálcoval levou zadní. Akce je velmi slušná, bitky surové a přehledné, Jessica Alba je nádherná, způsob provedení vražd byl parádní zaujala mne nejen inteligentní příprava, ale i samotné provedení nepůsobilo hloupě a okoukaně, vůbec bych se nebránil více takovým úkolům, to bych o páté hvězdě ani neváhal. Taková náplast za Hitmana. Statham je stále ve formě.80% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Reklama na cestování. Novodobý Willy Fog se přemisťuje rychleji než Mrázek v brankovišti, není pro něj problém skočit v Maďarsku do jezera a na dvě tempa doplavat před operu v Sydney. V podstatě se zavřela možnost natočit trojku, protože kde v tomhle díle Jasoň nebyl? Víceméně bez výhrad, jen kdyby ošacení filmu bylo stejně sexy jako Albumová v bikinách. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani první Mechanik nebyl bůhvíjak úžasnou podívanou, ale podobnými akčními kousky většinou nepohrdám – celkem slušně se u nich relaxuje. Navíc mám pro J. Albu docela slabost (taky bych se s ní klidně válel na pláži) a Jason Statham mi rovněž vůbec nevadí. I v tomto pokračování se dočkáme několika zajímavých „nehod“ – vražd – a změna lokací, v nichž se nacházeli jednotlivé cíle, byla jen a jen dobře. Dočkáme se i několika povedených soubojů / přestřelek – takže se přikláním k průměrnému ohodnocení. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ještě ani nezvládal nočník, ale do skautu už Jason Statham chodil. Spolužáci doma hltali pohádky, on na zahradě na čas rozkládal zbraně, četl si o výbušninách, piloval IT schopnosti. Pak se o něj samozřejmě praly prestižní školy, vybíral si a nakonec vystudoval Harvard, Yale i MIT. Prostě tenhle chlapík zvládá všechno. Nyní si užívá v teple, ovšem dívka v nesnázích a vrahoun a bývalý kolega, který má pro našeho starého známého hned tři fušky, ho přivedou zpět do akce. Celé je to taková univerzální látka, která místy zaujme, ale vesměs jede v průměrných kolejích. A hlavně hodně často vůbec nedává smysl. Na scéně máme kromě holohlavého drsoně, svého času sólového nájemného zabijáka s chraplavým hlasem, i Jessicu Albu, kterou by byl hřích nesvléct do plavek/spodního prádla, takže Jessica ukazuje, že pořád strčí do kapsy dvacetileté modelky. Bitky nejsou zlé, ale prostě jen variují to, co jsme viděli jinde (třeba v Kurýrovi). Střihač nebo kameraman měli občas dostat jednu výchovnou, mnohé potencionálně silné scény jednoduše odflákli. Statham naštěstí netloustne, jeho mlčenlivé charisma pořád táhne, když cedí něco ostrého, nepůsobí u toho směšně, když dává ránu, umí to dokonale prodat. A na to, že dialogy mnohdy bolí, jsme si už tak nějak zvykli. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jason je pro mě No.1 o tom žádná. Bohužel ale, tohle nebylo moc dobré. Můj první film s JS na který jsem šel do kina a hned takové zklamání. První mechanik byla 5* pecka s výbornou atmosférou, která tady naprosto chyběla. Nelíbilo se mi ani prostředí, celkově to na mě působilo všechno strašně lecině. Na Jessicu se dobře dívalo, šukat by jí chtěl přece každý, ale za mě tu mohla být jiná herečka, ke Stathamovi se ani nehodila. Top scéna  - bazén. (Kino Bílina) ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)

Reklama

Reklama