Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (87)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem tomu nevěřil, ale třetí sezóna Daredevilovy cesty je opravdu tou nejlepší nejen kvůli návratu Kingpina, ale i díky nově vyvstávajícímu záporákovi a jedné z ústředních postav, které až do konce nevíte, zda máte fandit nebo ji máte nenávidět. Nebudu se bránit Daredevilově resurekci pod záštitou Disney+, ale pokud k tomu nedojde, tenhle třísériový zážitek mi bohatě stačil. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Daredevil se ve třetí sezóně vrací s charismatickým D Onofriem, tentokrát v ultimátní podobě Wilsona Fiska, tedy Kingpina samotného a dělá rozhodně dobře. Daredevil jako takový je zde trochu potlačen a hlavní prostor je dáván zloduchům a dotváření totálně zkorumpované atmosféry. Spíše si pak připadáte, že koukáte na kriminálku typu Training Day než na superhrdinský seriál, což je určitě také výrazný plus, jelikož vám to typické "marvelovství" stále někdo nevnucuje. Abych ale jen nechválil, i přes velmi povedenou sérii to opět nebude na plný počet, jelikož se seriál stále drží svých bezpečných hranic, které prostě nehodlá překročit. Jako divák tak předem tušíte, jak hlavní či vedlejší linka dopadne, protože víte, co si seriál může a nemůže dovolit. Daredevilovo kodex je ještě navíc velmi pochybný. Místy je až skutečně trapné jak vlastní rukou nezabije, ale nemá problém zmanipulovat několik lidí tak, aby se zabíjeli navzájem. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejemocionálnější, nejtemnější a nejbeznadějnější řada. Všechny doženou hříchy minulosti, zlo ovládá většinu a já jen zíral, jak osudově a lidsky se dá natočit komiks. Netflix před lety byl (a pořád je) jako zjevení, jak za málo peněz udělat hodně muziky a zrovna teď, když se Daredevil stával mým nejoblíbenějším seriálem a je čím dál lepší, tak ho kvůli nějakým zasraným fúzím mezi Disneym a neochotou se domluvit zrušíte. "Shame on you," říkám spolu s hlavním hrdinou. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)
  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)
  • Písnička, která hraje v autě v jedné ze scén z minulosti Karen (Deborah Ann Woll), je „Trapt“ od skupiny Headstrong. (NiWi)

Reklama

Reklama