Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani výjimečná, spíše velmi tradiční romantická podívaná, která bohužel ani není příliš vtipná a troška drzosti navíc by jí prospěla. Nicméně sledovat Salmu Hayek a Pierce Brosnana je zábava a Jessica Alba by měla naštvané ženy hrát častěji, protože je to mnohem zajímavější než zářivé úsměvy a rozjuchané zaláskované hopsání (jako v úvodu filmu). ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Úplně ta stejná letní jízda jako v After The Sunset, akorát o 12 let později s více prošedivělým Brosnanem, který je stále stejně charizmatický a nestárnoucí Salmou, strkajíc do kapsy o 15 let mladší Jessicu Albu. Namísto lupičské komedie tu máme lamentování o životě věčného záletníka, který je v jádru vlastně fajn. Občas legrace, ale povětšinou je to absurdně přitažené za vlasy s nulovou gradací děje. Pár prosluněných záběrů to nezachrání. Oddychovka na úrovni se příliš nekoná. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nevěděl do čeho jdu a čím mě vlastně snímek zaujal. Nejspíš hlavně tím obsazením. Jelikož Pierce Brosnan je můj nejoblíbenější Bond a Salma Hayek zas dlouhodobá oblíbenkyně. I jako vysloužilý agent umí Pierce naprosto prodat svoje charisma a musím říct, že jsem ani jeho ani Salmu v takové herecké poloze ještě neviděl. Občas film zkouzne do zajetých klišé nebo neuvěřitelných ujetin, ovšem po většinu času jsem se dobře bavil a vychutnával si věsměs povedené gagy a atmosféru prosluněné Kalifornie. Uzavřel bych to asi tím, že u mě prostě Pierce nejde nemilovat. Pro mě fantastické (zjevně) guilty pleasure...85% ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Nešťastnou zhodou náhod som bola 14. februára odkázaná na program v televízii a tak som sa dostala k tomuto špeciálnemu vysielaniu na Valentína. Je to plné gýčových momentov, ktoré len veľmi sťažka striedajú tie úsmevné a ten slovenský dabing tomu naozaj nepridal, bohužiaľ. Kto s kým šťastne skončí, na to prídete ešte pred prvou reklamou (a to je čo povedať, pretože TV JOJ nimi naozaj nešetrí) a nejakého originálneho momentu sa nedočkáte. Tak ani zbytočne nehľadajte a radšej si užite nádhernú časť Kalifornie, krásne ženy a sexy Brosnana. Ako ten chlap môže v šesťdesiatke vyzerať takto, to mi hlava naozaj neberie, ale vôbec sa teda nesťažujem! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slibný námět, ale zbabrané zpracování. Není to dynamické, akční ani vtipné, a Pierce to celé vypráví, jako by se ho to netýkalo. Salma přestárlá, Alba málo sexy a tu blondýnku co stihne mezi tím, tu zapomněli natočit zepředu. Záviděl jsem akorát západní pobřeží a rezidenci, hrátky na sezení a se zelenou kartou jeden velký trapas. A ani obsah od Magic Boxu neodpovídá realitě. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama