Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

argenson 

všechny recenze uživatele

Spojení Jiřího Mádla a Miss World v manželském páru ve mně vzbudilo podezření, jestli to bude koukatelné. A kupodivu ano. První polovina je zábavná a nešetřící přirozeně vtipnými dialogy, pak to trochu ztratí dech i humor, ale i druhá půlka v melodramatické rovině je snesitelná. Velmi příjemně překvapila Taťána Kuchařová, která to uhrála dost slušně, nezklamal ani Mádl plus neselhávající Marek Taclík i ve velmi malé roli. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Filmová prvotina pana Sládečka jistě přinese rozporuplné hodnocení. Jiří Mádl na odstřel stejně jako byl tydýt v letošním star dance. Ale co naplat, musíme si zvyknout, že bude v každé druhé pohádce a filmu. Kuchařová se snažila nevypadat v roli úplně trapně, jak tomu bylo u jějích předchůdkyň a snad se jí to nakonec i povedlo. Za mě 40%. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Z určitého důvodu tomu musím dát jednu hvězdičku navíc, ale ani tak se tenhle počin příliš vysoko nedostane a je to škoda. Film ani tak netápe, jak by si všichni mysleli, na hereckém umu Táni a to jí to opravdu neodpouštím jen protože je to vážně pěkná ženská, ale na tom, že je to vlastně strašná blbost. Kvalitně natočené, mimo modelky dobří herci, dokonce i ten absurdní vztah byl docela hezký, ale děj profláknutý a závěr katastrofální. Ne, komedie to teda není. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takhle může skončit fakt jenom česká romantika. Absolutně nereálná věc, až mi bylo skoro trapně. Každopádně mě bavila Taťána a víceméně všechny její scény, bavil mě Mádl i když tu ani neměl vyloženě hlavní roli. Bavili mě ty cizinci ve scéně se slávistou na záchodech. Takže bych nad tím úplně hůl nelámal, ale je to bohužel jenom béčková česká oddychovka. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak todle se vážně moc nepovedlo. Tahle sportovní komedie na můj vkus až moc často přebíhá do romantických pasáží, až moc často se projevuje poměrně nesmyslnými scénáristickými přešlapy (vysokoškolský profesor neschopný splácet dluhy), až moc často se prezentuje topornou Kuchařovou. Na druhou stranu tu není špatný Mádl, Matonoha, neuráží mě ani hlavní dětský hrdina. Ale v kontrastu toho, jak film dělá idioty ze sportovců, socky z vysokoškoláků je to prostě málo. Správnej dres občas pobaví, občas překvapí, nenudí a celkem rychle uteče. Bohužel to ale sračkovitost zbytku nevyrovná. Nejhorší dílo od Kolečka, kterému tu třetí hvězdu přidám snad jen proto, že je to z mého oblíbeného slávistického prostředí. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama