Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

rt12

všechny recenze uživatele

Přiznám se, nevydržela jsem do konce, to by se nedalo ani pod vlivem opiátů. Mádl s Kuchařovou působili jako přívěšek k hodinkám s žirafou ( to bylo patrně to komické). Kde se bere ta drzost neherců vylézt na obrazovku. Bohužel to spláchne i ty, kteří se snaží ( Vladyka,Jastarban). Sládeček měl v době režírování tohoto skvostu o Kolečko víc. Tak ČT 1 zdravím : Fujtajbl vespolek. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hodně nereálný film. Manželka hokejisty si chce dodělat maturu, aby se konečně cítila jako plnohodnotný prvek společnosti. Proč by Kuchařová měla bažit po starým téměř plešatým chlápkovi, který nedokáže zaplatit alimenty když má doma milionáře který jí dá všechno co chce. Střízlík Mádl má do vizáže profi hokejisty hoooooodně daleko. Závěrečná scéna před autobusem je k smíchu. Kuchařová jako neherečka nebyla v roli úplně tragická, jak to obvykle v případě celebrit bývá. Bonus byl že se na ní krásně kouká. Líbil se mi Matonoha jako vekslák (směnárník). Nevim, co Sládeček zamýšlel, ale tohle se vážně nepovedlo. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodičková komedie pro nedělní večer. Sice na víc to nemá, ale pro tyto příležitosti je to dobrá záležitost. Příběh bezproblémový, slušné záběry z hokeje, přijatelná Kuchařová, výborní Jastraban s Mádlem, kouzelný Vladyka. Film, který si na nic nehraje a svého diváka obdarovává hezkou, láskyplnou, i když jednotvárnou dějovou linkou včetně podařené podtitulkové scény. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře natočený špatný film! Scénář bolel jako šťourání se v otevřené ráně. Prostinké teze byly vyvraceny ještě tupějšími argumenty a deklaracemi ("hezká blondýnka nemusí být blbá, zvlášť když je takhle milá...") a celé to působilo jako scénka z Tele Tele nebo přinejlepším nepovedeného dílu Bakalářů. Přitom se sešli slušní herci, kvalitní řemeslo... jen scénář a režie zaznamenaly jasný debakl na vlastním ledu. *Fajn je, že už vím kdo je Igonda! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kvalitní to nebylo ani omylem, ale bavil jsem se slušně. Kdyby takhle vypadala většina romcomů, co chodí z naší produkce do kina, vůbec bych se nezlobil. Kuchařová mne překvapila, čekal jsem větší peklo. Škoda, že to nebyla třeba miniserie a některé romantické momenty musely být tak narychlo vychtěné. Bavily překvapivě výborně obsazené vedlejší role. 6/10 ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama