Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Mám dilema: tři hvězdičky se mi zdají málo, čtyři zas moc. Ten film totiž otevírá nejedno důležité téma (podoby nežitelného života na periferii, sociálního vyloučení, konspiračních teorií, neutěšené rodinné vztahy), Roden s Vlasákovou tu ukazují, proč se řádí k naším nejlepším současným hercům/herečkám, na druhé straně však sdílím týž dojem jako Martin Svoboda a.k.a. xxmartinxx, že režisér Václav „není s prostředím, o němž vypráví, úplně propojený“, pročež sklouzává až k (nechtěné) karikatuře, všechno je tu hrozně přestřelené, má to zkrátka daleko k tomu, aby se to dalo označit za živoucí, spíše se to samo ze sebou míjí. Ty tři hvězdičky si ospravedlňuju tím, že o dva roky starší Cesta ven na mě působila daleko lépe. 60 % ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Až na dřeň... je to sice na všech frontách přestřelený a postavy bez výjimky groteskní karikatury, ale mě to baví a občas skoro vystřelí mozek z hlavy (slepou patronou) (nakonec, vždyť mám rád Vorla, Triera i Seidla)... Hanušova postava je ale výborná jen do chvíle, kdy se definitivně ukáže, že mu šplouchá na maják; jako sorry, ale tohle už neberu - že názory "slušného Čecha" může mít jen člověk nepříčetný, obrušuje dopad té postavy; navíc zavání propagandou a na tu já mám citlivý nos (ať už je z jakékoliv strany)... ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Svět je peklo a všichni si v něm náš pobyt jen vzájemně ztěžujeme. Psychologický film ze světa obydleného asi osmi postavami se může opřít o slušný scénář a výborné herce. Střídání černobílých a barevných záběrů ale podle mne ničemu neprospívalo. Aspoň že tam zbyla trocha humoru. Postavy, jakou tu hraje Miroslav Hanuš, rozhodně nejsou v českém filmu obvyklé, ale stejně by více vynikla v kontrastu s někým aspoň trochu „normálním“. V závěru kupodivu přišla špetka naděje. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Milostný netrojuhelník prodavačka Vlasáková, pasák skvělý Godla a striptérka Doudová táhnou tento film. Přestřelené charaktery ultrahypochondra Rodena a zapšklého nacionalistu Miroslava Hanuše bavily chvíli, ale pak se opakovaly. Ikdyž ta postava Hanuše byla hodně na zamyšlenou s ohledem na současnou společnost. PS: Dal bych čtyři hvězdy, ale za scénu, kdy Roden táhá vlastní hovno a zkoumá ho musím jednu hvězdu srazit. Sorry, tohle do filmu nepatří. Já kvůli tomu málem ten film ani nezačal koukat. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Další reklamní snímek o šťastné české společnosti. 1) Jakkoli příběhy o sockách a loserech rád nemám, ironický kukuč a nadhled tohoto snímku mě dostal. 2) Některé detaily jsou nezapomenutelné. Na neustálý hluk projíždějících kamiónů, Rodena zkoumajícího vlastní výkaly či Hanušovo bydlení vzpomínám i po několika dnech. 3) Vynikající, troufám si říci, scénář 49letého Petra Václava (i režie), působivá atmosféra a realistický pohled na některé z nás jsou hlavní pozitiva díla. 4) Nechápu změny černobílý versus barevný film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama