Reklama

Reklama

DobroDRUH

(pořad)

Obsahy(1)

Setkání s lidojedy, chytání krokodýlů holýma rukama, ochutnávka škorpionů i situace hraničící se smrtí. Nejen na to se mohou diváci těšit v nové dvanáctidílné docureality České televize Dobrodruh. Fotograf a cestovatel Adam Lelek v ní na vlastní kůži prožívá vzrušující, nepředstíraně silné příběhy, které mají jedno společné – velké dobrodružství.
Pořad je natáčen jako reality show, kdy Dobrodruh při cestách po exotických zemích řeší každodenní problémy spojené s cestováním, jako např. místní dopravu, jídlo, ubytování, setkání s domorodci a jejich kulturou, setkání s často nebezpečnými zvířaty a návštěvou exotických míst, kde Dobrodruh zažívá nepředstíraně silná dobrodružství. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

kedluben 

všechny recenze uživatele

představoval jsem si drsňáka, kterej si narovná zlomenou kost, liánou si zašije díru do břicha a nakonec pokouše rozzuřenýho lva... dostalo se mi něčeho úplně jinýho... scéna s propíchlejma plícema je uplně geniální!!! jenom mně je trochu divný, že je to poprvé, kdy jsem se styděl za to, že jsem běloch... viděl jsem ale jenom dva díly!!! jedna hvězdička je za naději. i kdyby ale ostatní díly byly "dobrý", víc si to nezaslouží. za tu plíci. to bylo totiž naprostý peklo. ()

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

Sebestředný a rozmazlený chlapeček se vydává na své velké dobrodružství. .. Bez respektu k přírodě a místním obyvatelům se stará jen o to, aby mu v té džungli bylo pohodlně a aby se dostal do divokých, neprobádaných končin - smůla, někdo ho předběhl (minimálně těch několik generací jiných blbečků ze Západu). ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Dyť je to úplně dokonalý! Adam Lelek jakožto David Brent České televize hravě překonává celého Rickyho Gervaise a jeho "rádoby" vtipný kancl. Kombinace britské docudrámy a českého idiota je v podání Adama Lelka neodolatelná. A teď mi ještě řeknětě, že si sám vybírá hudbu a sám si to taky stříhá, a já se rozpláču dojetím, že jsme konečně našli spasitele televizní zábavy. Dokonalý kabaret dadaismu. ()

Petr490 

všechny recenze uživatele

Jako dokument se to dá, zábavnost tu docela chybí ale co ten člověk dělá dnes se nedá nazvat ani hereckou prostitucí. Nedávno mi se školou nacpali v kině něco o čem jsem měl tušení že to bude ok, protože dobrodruh je koukatelný, koukatelné to teda nebylo. Takže tomu dávám 2 hvězdy protože ten člověk byl v dobu tohohle na vrcholu kariéry. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes už se neoslavujou foglarovští skauti a mayovští dobrodruzi, dnes se oslavujou ufňukánci, kteří vám třicetkrát za hodinu připomenou, co všechno je bolí a jak je to v tý džungli na hovno. Motivující a přínosné, vskutku... jedna hvězda za jakous takous základní informační hodnotu, byť ani dramaturgicky nemá tahle fraška čím zaujmout (protože už tu mnohokrát byl někdo, kdo to udělal lépe). Obhajoba MARNÁ. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Agentura, zastupující cestovatele Adama Lelka, vytvořila z jeho natočených materiálů program upravený pro základní školy s názvem Planeta Země 3000. S programem objíždí od roku 2004 sály po celé republice a představuje jej dětem. Tyto natočené materiály daly základ seriálu v ČT. (rakovnik)

Reklama

Reklama