Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá vědkyně se snaží najít způsob, jak zachránit umírající Zemi. Najde muže, který se žene za poslední lodí opouštějící planetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tady je hrozná škoda, že se do toho nenarvalo o pár mega víc a nepřidalo třeba hodina stopáže. Mně se to líbilo hodně, ale prostě tomu chybělo těch aspoň 40 minut, kde by to trošku nabralo obrátky. Ale věřím, že to byl úmysl. M. Qualley krásná a výborná a spolu s A. Mackiem to fakt mělo chemii a fungovalo to. Za mě hodně dobré, i když zdejší procenta mluví jinak. No tak to holt nebylo až tak akční. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Všimla jsem si toho jenom já, nebo i ostatní? Hned na začátku projde ta slečna pod futrama s kapající vodou a ohne se až za nima(před těma kapkama), to jako fakt? Docelá trapná chyba a zbytek se strašně vlekl, za mě teda nic moc, radši jsem už další chyby ani nehledala,a čekala,co z toho vyleze, a víte co z toho nakonec vylezlo?Průměrná sci-fi táhnutá nuda, u který usnete jak miminko. ()

Reklama

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Veľmi zdĺhavo a nudne rozprávaný príbeh o tom ako sa nič nestalo... Tuším to chcelo byť aj poučné, ale nevyšlo. Hlavná hrdinka je nemastná a neslaná, povedal by som až nesympatická. Ako má človek držať takej postave palce? Ďalší z radu Netflixovských filmov, ktoré majú sľubnú premisu, ale sú zúfalo nedotiahnuté do konca. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Strašne nudný pokus streamovacej služby Netflix o silný postapokalyptický film s hlbším odkazom. Keďže sa jedna o produkciu liberálnehoo Netflixu BIELA inteligentná ŽENA a ČIERNY alfaSAMEC sa zblížia a spolu sa pokúsia opustiť Zem. Dúfal som že aspoň potom ako opustia úkryt sa niečo zmení k lepšiemu ale pokus napodobmiť Marťana jednoducho vôbec nevyšiel. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(29%) Podobné postapo záležitosti mám rád. I ty nízkorozpočtové jako je tento. Bohužel, celkově mi to moc nesedlo. Ještě úvod byl vcelku nadějný. Hlavní hrdinka mi docela sedla, tak jsem byl zvědav, jakým směrem se bude film ubírat. Jenže nakonec jsem si uvědomil, že se neubral nikam. Od příchodu Mackieho to začalo být nudný až do konce. Ani ten vztah mezi nimi moc nefungoval. Jisté aspekty chápu, proč se s ním ona hlavní hrdinka chtěla sblížit – je to tak trochu k zamyšlení. Ale moc k zamyšlení není úplný konec, respektive scéna jak se Margaret rozhodla. To podkopává už tak slabý děj snímku. Hudba celkem ušla. Jinak bych možná dal velmi slabé 2*. Nejde mi o to, aby to bylo akční nebo dramatické, ale musí to mít příběh nebo jiné aspekty. Takto je to naprosto zbytečný film. Určitá snaha zde byla, na nízký rozpočet vypadá vizuál docela dobře, ale to je asi tak vše. ()

Zajímavosti (3)

  • První film, který se měl původně jmenovat „IO“ byl film Outland (1981). Tvůrci z původního pojmenování upustili kvůli tomu, že si lidé název filmu často pletli s číslovkou 10. (zbyshek)
  • Měsíc Jupiteru IO je podle NASA vulkanické peklo, kde díky konstantní vysoké radiaci a teplotě je o něm nemožné přemýšlet jako o další destinaci pro lidstvo. (zbyshek)
  • Převážná část filmu se natáčela na observatoři la Côte d'Azur na jihu Francie, blízko města Nice. (zbyshek)

Reklama

Reklama