Reklama

Reklama

Stopy spravedlnosti

  • Česko Nebezpečný cizinec (více)
Trailer 2

Jeho rodina se stala obětí IRA. Policie případ neřeší. Je čas se pomstít... (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (342)

Lima 

všechny recenze uživatele

Ta politická rovina je tu dost přitažena za vlasy, byť nádherně odehrána přesvědčivým Brosnanem. Ale Jackie Chan je frajer, o tom žádná. Já, když ve své blížící se padesátce nesu tašku s nákupem, a zrovna v baráku nejede výtah, propadám panické hrůze při představě, že musím šlapat do šestého patra :o) a Jackie, ten ve svém požehnaném věku tady metá roznožky a skáče po střechách jako mladík. Je to borec, musím se zeptat na jeho kardiologa :o) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jako nasraný čínský důchodce, který mimochodem v minulosti cvičil celý Vietcong. Pierce Brosnan jako protřelý irský politik, bývalý člen IRA. První jde po krku druhému. Fajn mix 96 hodin, Ramba a politických thrillerů. Akce tam moc není, Chan párkrát kopne, hlavně se tam mluví a konspiruje. Za mě spokojenost, mnohem radši uvidím Chana v takových filmech, než v těch propagandistických čínských slátaninách, které teď točí v jednom kuse. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Campbellova zkušeně uvařená, po akční stránce dobře okořeněná polévka. Z vlajky nula nula sedmičky odmáznul modrou, z čínské mlátičky udělal gentlemanského rudého bareta za zenitem, který psy svého nepřítele nejí, ale uspává a v rámci pomsty zabíjí jen potřebné (potkat ho John ve Vietnamu, vrací se k plukovníku Trautmanovi jen složená vlajka). Kdyby bylo na mně, bez druhé ingredience bych se obešel a tím by se to trochu zahustilo.. Během kariéry utržené vazy v rameni, zlomenina hrudní kosti, fraktura lebky, popáleniny na rukou, to všechno muselo Jackieho Chana hrozně bolet. Stejně jako mě, když se v úvodu pokoušel o charakterní herectví.. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na všechny ty staroušky v čínských restauracích budu nahlížet s větším respektem. Bond vs čínský Rambo v poctivém politickém thrilleru o bombových atentátnících z IRA. Jackie Chan v silné, zároveň minimalistické roli zničeného otce exceluje. Brosnan má větší prostor a jeho irské nadávky pohladí na duši. Campbell je skvělý řemeslník a má co říct, jen spíš mluví o vládních pletichách než o pomstychtivém Číňanovi, což je malinko škoda. I tak jde ale o vynikající záležitost. Tepající Martinezova hudba funguje bezvadně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čínská odpověď na Ramba, ve které nechávají sakra nebezpečného Jackieho pobíhat v lese kdesi v Severním Irsku, aby dostal z bývalého Bonda seznam teroristů, kteří způsobili smrt jeho dcery. Místy výborné a hodně netradiční role pro Chana. Film, přestože se jedná o čínskou práci na zakázku je až nebezpečně solidní a je vidět že to Čína se vstupem na Hollywoodský trh myslí smrtelně vážně. Martin Campbell vyloženě špatný film ani natočit neumí. 65% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama