Reklama

Reklama

Chage and Aska: On Your Mark

(hudební videoklip)
Animovaný / Krátkometrážní / Hudební / Sci-Fi
Japonsko, 1995, 7 min

Obsahy(1)

Hudební klip režírovaný Miyazakim pro japonskou popovou skupinu Chage & Aska. Je dlouhý 6 minut a 40 sekund a v kině byl promítán společně s filmem Whisper of the Heart v době jeho premiéry. Děj tohoto "klipu", který se odehrává v budoucnosti, začíná policejním útokem na sídlo sekty. Dva policisté zde objeví okřídlenou dívku - anděla, který je ihned převezen speciální jednotkou ke zkoumání do futuristické laboratoře. Nálezci s tím ale nesouhlasí a rozhodnou se dívku zachránit. (Jimmmy)

(více)

Recenze (69)

Quint 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl, že se jde o hudební klip, myslel bych si spíš, že je to trailer k nějakému celovečernímu filmu, který by mohl být fakt dobrý. Příběh je prostý, ale v jeho nedlouhých šesti minutách je nahuštěno tolik detailů vykreslujících fikční svět tohoto malého snímku, že to budete chtít vidět přinejmenším ještě jednou, abyste je všechny pochytali. ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jednoduché téma konfliktu citů a techniky, které je převedeno na poměrně srozumitelný příběh o /padlém/ andělovi. Množství detailů bere dech a nevhodně použité flashbacky trochu ztěžují prvotní příjem. Ale i tak je nám na pár minutách vykreslen zajímavý svět s jedním malým dramatem, které dokresluje (respektive je základem) výtečná hudba. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Tak dá se na to těch 7 minut dívat, ale víckrát bych to už nemusel. Nápis Police v japonském klipu mi také moc nepomohl při hodnocení, hudba není mojí oblíbenou a příběh prostě je. Ve mně emoce nevyvolal. Když odečteme vlastní animaci, tak klipy na youtube od normálních lidí jsou mnohdy zábavnější a živější. Třeba spojení End of all hope a Neon genesis evangelion :-) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Odrhovačka která může jakš takš fungovat fakt snad jen v kombinaci s Hayaovými obrazy.. Složitější flashbacková struktura je sice pravděpodobně jen znouzectnost (pro nahnání minut), ale náhodou to celý snímek háže do dalších rovin, takže, proč né... Ten prostý příběh o odvaze udělat správnou věc jen na základě pohledu do očí -je každopádně dostatečně silný a univerzální aby se dotknul srdce..... http://www.dailymotion.com/video/x2y2269 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama