Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Uměle vybudovaný kult a nesnesitelná nuda v kombinaci s nezvládnutou filmovou stránkou tvoří z tohoto díla produkt, který stojí maximálně za odškrtnutí na poli rarit, ale jako samostatný celek a bez davové/divácké hysterie v žádném případě nefunguje a zklamanému příjemci přináší pouze tupou oživenou fotografii bizarních výjevů. ()

sochy.zirafka odpad!

všechny recenze uživatele

Některým kultům prostě nepropadnu, ač mé dispozice mohou vypovídat jinak. Na nesporné kvality filmařského patlání Eda Wooda toto veledílo opravdu nemá. Dokonce ani dynamické souboje hrozitánských gumových ještěrů z Pluta, které jsou tak propracované, že nám jsou servírovány rovnou dvakrát, nejsou nic ve srovnání s imbecilně zahraným gorilím potápěčem z vesmíru, který sice vyvraždil celé lidstvo smrtícími paprsky, ale není schopen najít posledních šest lidí, protože má horší počítač. Ale co. Jsou tam bublinky, všelék, dojemný milostný trojúhelník, souboj s křovím (opět dvakrát, pro efekt) a velmi emotivní scéna (jistěže opakovaná) pana otce (otočka a bušení pěstí do zděného plotu). Bolí to, bolí to moc, ale ne dost na to, abych si to užil. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

liborek_ odpad!

všechny recenze uživatele

Tady fakt nejde jinak... U Woodových filmů jsem se alespoň celou dobu srdečně smál, ale u tohoto snímku mi na začátku vykouzlila úsměv pouze Ro-manova vizáž a to bylo vše... Dál už jsem jen kroutil hlavou, co všechno filmový pás snese... Tímto končím svou sérii ultrašpatných filmů, kterými jsem si zpestřoval závěr roku 2007 :-)) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

V časoch mýtov a legiend, keď boli starí filmoví bohovia malicherní a krutí dal Phil Tucker nechtiac vzniknúť legende. Konečne som mal tú česť zhliadnuť prvé monster béčko v histórii kinematografie. Na moje počudovanie som sa veľmi slušne bavil, a to nemám veľké pochopenie pre tieto historické snímky. Ako priekupnícke dielo položilo základy a šablónu pre nespočetne veľa nasledovníkov. Absencia logiky, primitívne efekty, otrasné herecké výkony, opakované zábery či detinský scenár to všetko má svoje počiatky práve tu. Navyše príjemná stopáž umožní nahliadnuť do histórie aj ostýchavým nebékovejským panicom bez toho aby si nedajbože začali trýzniť od prezentovanej hrôzy vlastné telá. Ro-manko sa týmto stáva mojím obľúbenou monsterkou. Film zapnúť, hodina nekontrolovaného smiechu, polhodina doznievajúceho smiechu a okamžitý klik na Delete! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama