Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

tron 

všechny recenze uživatele

temná a ponurá atmosféra daždivého ostrova, po ktorom behá vrah, nie nepodobná Identite. No a tým by sme pomaly s plusmi končili. Lovci myšlienok sú biedny a hlúpy bordel, namiesto ktorého si radšej poupratujte byt (alebo si pozrite britský survival PUSTATINA o čomsi podobnom, ale lepší). Renny Harlin už dávno nie je TEN zručný fínsky dravec, akým bol v dobách SMRTONOSNEJ PASCE 2 a CLIFFHANGERU. Snímke nepomáha maličký priestor pre Christiana Slatera a Vala Kilmera (čo sú jediné postavy, ktoré majú aspoň štipku charizmy, čo je pre mňa dosť prekvapivé konštatovanie inak Slatera vnímam ako zlého herca). Prvé úmrtia ešte čo-to do seba majú, ale v druhej polovici sa to už definitívne prepadne do pekla diváckeho nezáujmu. A scenár je neuveriteľne hlúpy mix NEZVRATNÝCH OSUDOV, IDENTITY a D-TOXU. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ano, scenar k filmu Mindhunters vykrada D-Tox, Final Destination a kadejake dalsie filmy /klise typu partia agentov na ostrove, a ktosi ich zacne vyvrazdovat ..... kolkokrat som to uz videl?/ ale musim zdoraznit dostatocne skusenu ruku rezisera Renny Harlina -- predsa len pozbieral urcite skusenosti s tocenim Cliffhangera a jednej casti Die Hard/. K tomu filmecek obsahuje slusne hustnucu atmosferu a par solidne natocenych vyvrazdovaciek. Z hercov zaujme najma vyborny / a dost tvrdak/ Val Kilmer /The Doors, Lovci Lvu/, ktoreho povazujem za vyborneho herca. Spackany zaver vsak sposobil, ze tomu nedam absolutorium, len taky lahsi nadpriemer : 73 % ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nstotisíckrát ohraná vyvražďovačka,tentokrát v podání Rennyho Harlina.S postupem doby už ale tento mistr docela ztrácí na elánu a důvtipu,který dokázal do těchto tuctových námětů vštípit.Film rozhodně nezatracuju,občasný zvraty mě bavili moc,LL Coll J opět béčkařsky výborný...Ale prostě nic nového pod sluncem... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na papíře námět vypadal možná dobře, ale na plátně se sype jako domeček z karet. Může za to zejména sebeparodický scénář, který po několika desítkách minut netuší, kudy kam. Celkové dojmy se rozutečou dřív, než se divák stačí rozkoukat.. projdou, neublíží, ale taky nic nezanechají. Výsledek je alespoň svižně natočeným videoklipem, který nabízí řadu zajímavých nápadů s pekelnými úhly kamery a všudypřítomnými vizuálními vychytávkami. Finský dravec z dob Cliffhangera, Dlouhého polibku na dobrou noc nebo druhé Smrtonosné pasti je sice nenávratně pryč, ale minimálně on si obdiv za režii tohohle nedotaženého klaustrofobického spletence zaslouží.. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Tak moc to mohlo bejt pekny, tech napadu jako napriklad finalni souboj v bazene, to relativne novy prostredi... a pritom je to tak nehorazna sracka plna nelogicnosti a kiksu. To by jeden brecel. Hodne tady lidi pisou, ze ve svym zanru nadprumer - boha, v jakym zanru? Vzdyt tady se patla vsechno dohromady a nakonec je z toho zemlovka jak svin. Sladka, slana, kysela i horka, proste k nesezrani :o( ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Clifton Collins Jr. má svou zbraň Glock, když zjistí, že nemá náboje, vezme si v márnici zásobník od mrtvého kolegy, pak se plazí k výtahu, ale najednou má v ruce Berettu a ve scéně, kdy sedí ve výtahu se střídají záběry na jeho zbraň z profilu, kdy je vidět Glock a na celou postavu zepředu a to je zase v jeho ruce Beretta. (JohnSmith)

Reklama

Reklama