Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

"Ben Stiller a Jack Black - záruka zábavy". To jsem si říkal před filmem, bohužel to dopadlo docela jinak. Jediná opravdu vtipná scénka byl vystřelený šíp a jeho důsledky. Všechno ostatní bylo buď jen úsměvné, nebo ani to ne. Pro mě velké zklamání, které nezachránil ani dobrý herecký výkon oblíbeného "gangstera" Walkena. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Nápad není špatný (tím samozřejmě nemyslím zmizík na psí hovna), ale rostoucí závist při vědomí, že stačilo dát jen dva tisíce dolarů a bylo by po problému. Překvapivě nevtipná komedie s jinak dobrým režisérem a herci, ale tentokrát to zkrátka nefunguje. A tak jsem jen celou druhou půlku filmu litoval, že ten Ben ty dva tácy nedal a neskončil ten film hned na začátku. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Keď sa darí, tak sa darí". Pri tejto komédii sa však toho moc nepodarilo. Ben Stiller je výborný. Dobrá je aj kamera. Rachel Weisz je krásna. Scenár nezáživný. Christopher Walken za moc nestojí. No a Jack Black je úplne hrozný. Jeho nepodarené herecké kreácie v štýle Jima Carreyho sú obrovským trapasom. Vôbec svoju úlohu nezvládol. "Je to na hovno"? Skoro veru aj ano. Slabučké dve hviezdičky. ** ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Blackův nejhorší výkon, Stillerův nejhorší výkon, vše zachraňující Christopher Walken. Film o ničem, co by stálo za řeč. Snad jen sympatická Rachel Weisz, jako vždy skvělý Walken, neurážející hudba...Zápletka, která je možná trochu originální, ale opravdu jen trochu, je srážena trapnými pokusy o vtip a špatnými herci. Co na tomto stálo čtyřicet melounů absolutně nechápu. Hrůza ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama