Reklama

Reklama

The Rezort

  • Španělsko Generación Z (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

'Rezort' je oblasť na jednom z ostrovov, kam prevažne mladí ľudia cestujú za zábavou. Nie je to však kvôli krásnym plážam či nočným oslavám, ale možnosti otočiť zbraň na "živé" terče v podobe nemŕtvych. Pred niekoľkými rokmi svet zachvátila vojna so zombie, ktorú "človek" vyhral, pričom tamojšie miesto je poslednou oblasťou, kde dané stvorenia môžete vidieť a užiť si s nimi trošku "zábavy". Na celý 'Rezort' z hľadiska bezpečnosti návštevníkov dohliada počítačový bezpečnostný systém. Presnejšie, dohliadal, do určitého okamihu... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (35)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad je v rámci žánru docela dobrý. Sice jsem asi nebyl sám, kdo si občas vzpomněl na Jurský park, ale mám pocit, že ta inspirace je tady vlastně přiznaná a o to víc mě bavila. Problém jsem neměl ani se samotným krosením a policejní střelnice mě vyloženě pobavila. Co se týče gore, tak toho sice mohlo být víc, ale to se dá překousnout i díky solidním maskám slušnému tempi a výbornému obsazení. Přítomnoost poměrně známých tváří potěšila. No a co mě nejvíc dostalo byl konec, který docela vtipně reagoval na současné dění, ačkoliv si nejsem jist, jestli to byl od tvůrců záměr. Líbilo. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ať jde tenhle ostrov do háje!" „Chramst!" Jakási obdoba Jurského parku, kam si ale nejezdíte prohlížet dinosaury, nýbrž střílet zombíky. A také zde zkolabuje systém, kterému k tomu ale pomůže nevědomky jedna blbka. Chvíli mi trvalo hlavou, kde berou nové zombíky, když jim je návštěvníci vystřílí, pak se to naštěstí vysvětlilo. Jediné, na co si v posledních letech asi nezvyknu, že nemrtví běhají rychleji než živí. Nu a jak zkolabuje systém, akce se až do konce nezastaví, což je fajn. Prostě taková nemrtvá jednohubka. Poslední záběr byl logický... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem moc nemusím Zombie Horory a od tohoto jsem čekal konečně něco brutálnějšího, ale bohužel, je to opět přesně takové obyčejné s minimum gore, prostě kousnutí do krku či do ruky a tím to hasne, ani jejich zabití není nic nového, klasicky střelíme do hlavy a konec. Líbil se mi ale ten nápad, příjemní herci, celkem rychle to odsejpá, na začátku jsem chtěl skočit do televize a zastřílet si taky. Závěr celkem překvapil. Průměrná zombárna. (215. hodnocení) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Soundtrack celkom ujde, vizuálna stránka miestami tiež a masky nie sú zlé, no to je asi všetko. Z postav ma zaujala maximálne jedna a aj to len kvôli tomu, že ma narozdiel od ostatných vyložene nesrala. Väčšina hercov ani nie je úplne schopná a na niektorých je vidieť, že z filmu majú možno tak srandu. Samotná zombie zápletka taktiež nemá čo ponúknuť, film sa motá do samých možných stereotypných klišé, scenár je jeden veľký odpad a dokonca to ani nedokáže na chvíľu zabaviť. Film sám o sebe trash není, každopádne má k tomu veľmi blízko a je prinajlepšom katastrofálny. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

'Rezort' je oblasť na jednom z ostrovov, kam prevažne mladí ľudia cestujú za zábavou. Nie je to však kvôli krásnym plážam či nočným party, ale možnosti otočiť zbraň na "živé" terče v podobe nemŕtvych. Pred niekoľkými rokmi svet zachvátila vojna so zombie, ktorú "človek" vyhral, pričom tamojšie miesto je poslednou oblasťou, kde dané stvorenia môžete vidieť a užiť si s nimi trošku "zábavy". Na celý 'Rezort' z hľadiska bezpečnosti návštevníkov dohliada počítačový security systém. Teda do určitého momentu dohliadal ... Napriek krátkej stopáži prekvapujúco pomalší rozbeh. Masky sú pekné, nejaké to gore sa taktiež dostaví no bohužiaľ ho je veľmi málo. V podstate by sa dalo povedať, že striekance krvi človek spatrí len po vpálení guľky do hlavy. Na zombie béčko sa ale jedná o celkom príjemnú jednohubku bez akejkoľvek snahy mimoriadne zaujať. Záver je rovnaký priemer ako celý film. Škoda že pár detailov nedotiahli, vyslovená katastrofa "The Rezort" totiž nie je - 55% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama