Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení jsem se až podezřele dobře bavil. Zápletka fungovala velmi slušně a ve chvílích, kdy jsem jako člověk zvyklý na typické americké romantické komedie, očekával patos, záludní Frantíci mi naservírovali další humor. Celou dobu jsem uvažoval o hodnocení 3*+, ale skvělé odkazy na filmy a geniální odkaz na hru Assassin´s Creed rozhodly o čtvrté hvězdičce. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa takto spontánne nezasmiala. Po (K)lamačovi sŕdc som dúfala v niečo super a dostavilo sa to. Originálny nápad a skvelý scenár. Niekedy to má také gýčové romantické tendencie, ale čo v živote nemá? Za 90 minút dokázali spraviť paródiu na toľko známych filmov, že som len žasla. Thor, Star Wars, X-men, všetko, čo mám rád alebo, čo všetko sa môže pokaziť aj napriek dokonalému plánovaniu a rokom praxe. 5* ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Krásný návrat do zlatých časů francouzské komedie. Situační zápletky, které se tu odvíjejí jako na běžícím pásu, to je skutečně to, co kdysi dělalo francouzskou kinematografií ojedinělou ve filmovém světě. A tady se to po čtyřiceti letech krásně vrací. Snad bych vytkl jen ten počátek, který je trošku nepřehledný, a pak ovšem zbytečnou ukázku bojového kopu Van Damma, jehož bytostně nesnáším... Jinak ale jsem se docela nasmál... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Neubližná, svižná, nenáročná bláznivá komedie. Paradoxně o ty nejlepší fóry se starají zvířátka. Ať už je to pejsek a autonehoda, pejsek a bowling, pejsek a vajgl nebo samozřejmě kočička v autě. Jinak se vše odvíjí tak, jak má být v těchto filmech. Jedna lež stíhá druhou, hlavní podvodníci se neustále zaplétají do svých lží, aby pak vše hasili na poslední chvíli a jen tak tak. Pak všechno praskne, všechno se hroutí, ale jako vždy přichází odpuštění, láska vítězí a je tu obvyklý konec. Vidět, občas se zasmát a tedy pobavit se a brzy zapomenout. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)

Reklama

Reklama